Godmorgon så kallade Onsdag, havet är djuupt:)

20130605-063934.jpg

Godmorgon! Går ute i morgonsolen med vår valp Lillebror och känner en stillhet. Hur dagen, jag och naturen saktar vaknar till liv. Denna stillhet finns alltid inom oss egentligen.
Det är som med havet, tänker jag.
På ytan kan det storma vilt, gå gigantiska vågor. Men bara tre meter under ytan så är det redan betydligt lugnare och simmar vi ner femtio meter vet de inte ens vad vi snackar om då vi nämner höga vågor,storm eller oväder. Att tänka så gällande oss människor ger mig energi och samtidigt ett inre lugn. Att verkligen öva sig på att vara ”dockad” på femtio meters djup. Sedan kan man röra sig fritt även bland högsta vågor utan att försvinna och flyta vilse. Ett trick kan vara att bara bli medveten då och då att man andas.

Ha en fin syresatt och djup så kallad Onsdag:)

Inspiration JUNI 05, 2013

KOMMENTARER

0 svar till “Godmorgon så kallade Onsdag, havet är djuupt:)”

Lämna ett svar


Vill du lära dig att trolla likt Tobbe Trollkarl?

I går översköljdes jag av en känsla. Jag började misstänka att jag fått magiska krafter, en särskild gåva. (Nu kanske många av er sluta läsa, och det är helt ok..hahhaah) […]

Mitt Älskade Lejon!

Det är inte för intet lejonet kallas för djungelns konung. Dess pondus, dess tyngd och dess dödliga käftar och vrål gör att blodet lätt kan frysa till is. Men det […]

En ny plats för drömmar & kreativitet!

Hej säger Micke! Som vissa av er märker har jag ändrat om en del på min sida, en ny sida helt enkelt. Har försökt bena upp lite i alla saker […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.