Hej Skolan, är du redo att ändras i grunden?

 

I går hade projektet REDA (Regional Digital Agenda) för Blekinge, Kick Out.
Arbetet har letts av NetPort Science Park. Under våren har flera grupper ur olika samhällskategorier arbetet fram visioner för just digitala strategier för Blekinge. Jag har haft äran att finnas med i skolgruppen. Ett fantastiskt gäng med eldsjälar från både offentlig och privat sektor har skruvat sina hjärnor och hjärtan för att just tänka skola 2020. Rektorer, företagsledare, IKT- pedagoger, utv.chefer etc. har arbetet ihop.
Tyvärr kunde jag inte vara med i fysisk form under gårdagen i Karlshamn så jag fick bidra på distans. Detta blev en liten del av en längre presentation som mina vänner genomförde. Men jag tänkte att det kanske finns flera nyfikna där ute som vill höra de ord jag framförde om skola och som vi funderat kring under våren.

Håll till godo!

Kram/Micke

Skola OKTOBER 17, 2013

KOMMENTARER

0 svar till “Hej Skolan, är du redo att ändras i grunden?”

Lämna ett svar


Solen i ögat.

  Jag får ibland kommentarer över att jag är så jäkla positiv på nätet. Hur jag uppdaterar varje morgon med klämkäcka ord och tankar. Jepp, det är sant. Jag gör […]

FRÅN LÄRARE TILL MÄSTARE, FRÅN KEPS TILL KÄRLEK.

  I går ringde en kille i 7:an mig och undrade om han fick säga ett par saker. Han hade funderat lite efter det att jag hade föreläst dagen innan. […]

Konsten att ge och att våga få…

  I onsdags skrev jag på FB och Instagram om hur jag på morgonen hittade en lapp innanför vindrutan på min bil. Den var noga inplastad mot fukt och det […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.