Man stannar upp och ser sig omkring…

 

Går fram och tillbaka på en stor galleria i Naples och bara studerar allt och alla. Blir nästan yr. Inser att många av oss människor verkligen behöver handla mycket, mycket kläder, prylar, mat och snacks …
Inte för att vi behöver just det vi köper utan för att vi behöver just handla i sig…det finns något inom oss som behöver fyllas av något vi tror just finns utanför oss själva. I många fall tror jag vi redan sitter på den skattkista vi söker. Vi ser bara inte träden för all skog. Och ju mer vi jagar och springer ju längre bort från kistan kommer vi. När känner jag mig trygg? När känner jag förnöjsamhet? När tillåter jag mig vila i kärlek och bara tacksamhet av att bara vara? Vad innebär överflöd för mig? Viktiga frågor att stanna upp vid då och då.

Bara en liten stor tanke på en stor men ändå liten plats på jorden.

Kram Micke / Florida

Kreativitet NOVEMBER 13, 2013

KOMMENTARER

0 svar till “Man stannar upp och ser sig omkring…”

Lämna ett svar


När var du på anställningsintervju senast?

  ”Denna text har tidigare publicerats i samarbete med Jesper Juuls, Family Labs inspirationsbrev. Ett mail som kommer ut en gång i månaden till de som väljer att prenumerera. Ett […]

Hur länge ska jag behöva lägga skattemedel på att få ungdomar att må ännu sämre!? (Hej alla politiker och alla andra i valtider…låt mig bara få gissa högt.)

Jag har under den senaste tiden träffat många ungdomar, har arrangerat olika aktiviteter gällande nya jobb, har arbetat med personal inom arbetsmarknadsåtgärder etc. Nu kommer min vilda gissning! I och med […]

Känn dig Välkommen! ….eller…..

  Idag hade jag förmånen att vara med på en tre timmars Framtidsverkstad med människor som antingen brinner för skolan eller jobbar i den eller går i den eller pluggar […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.