”Du hinner med det du ska, men inte mer.”

 

På min lilla lunchpromenad i dag med vår ”Lillebror” slog mig denna tanke.

”Du hinner med det du ska, men inte mer.”

Jag tror mycket på att det jag gör eller det som händer ska jag göra eller ska hända, annars hade jag aldrig gjort det jag gör eller hade det hänt, som just hänt. Finns en mening med allt. Handlar snarare om att ha en tillit och tro till att livet bär mig. Detta betyder absolut inte att jag blir passiv, väntar på att ngt ska hända mig, tvärtom, det skapar en trygghet i mig vilket gör att jag känner mig mycket tryggare och mer mod att skapa och välja den väg jag väljer.

Men jag hinner bara det jag hinner inte mer. Mycket av vår inre stress och frustration tror jag handlar om att inte vara här och nu utan snarare tro att det finns än mer tid och utrymmen än det faktiskt finns. Ordet , borde, är ett sådant ord där vi egentligen många gånger lurar oss själva. Du borde antagligen inte alls för då hade du gjort det du borde 🙂

Varje ”JA” till något är ett ”NEJ” till något annat. Välj klokt och ärligt med omsorg för dig själv.

Och du…du hinner precis allt det du ska i livet, men inte mer:)

Kram
/Micke

Personlig utveckling MARS 12, 2014

KOMMENTARER

0 svar till “”Du hinner med det du ska, men inte mer.””

Lämna ett svar


När slutar din jaktsäsong?

  I morse efter en ganska så stressig morgon tog jag mig lite extra tid att sätta mig ner en stund och bara pusta ut lite. Min underbara fru Jenny […]

För att jag bara är.

  – Mamma jag gråter aldrig för att jag är ”fjantig”, ”löjlig” eller för att jag borde ”veta bättre” nu när jag är så stor, jag gråter för att jag […]

UPPROP! Hur ska jag kunna vara här och nu när alla andra är där och då!? #1800sek

  Jag kan säga det redan nu, detta inlägg kommer från vissa att tyckas vara helt absurt. Inte inlägget i sig men att just jag skriver det. Till er vill […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.