”EN ÖPPEN FAMN.” En dröm att få presentera dessa öppna helkvällar med min fina Lou Rossling!

 

KAN DET BLI EN BÄTTRE FREDAG!!??

Nu är det klart att jag och min fina vän Lou Rossling kommer att anordna två öppna helkvällar för allmänhet och självklart även personal inom barn och ungdomsverksamhet ex skola. Vi har valt att döpa kvällen till ”EN ÖPPEN FAMN.”
Vi tror just att detta är viktigare än någonsin. Arrangemangen äger rum den 10/11 i Mölndal/Pedagogen och den 24/11 på ABFHuset i Stockholm City. Det kommer att vara ett begränsat antal platser så vill du redan nu försäkra dig om att veta när biljetterna kommer ut klicka på länken nedan. Ska bli såååå kul!!
Kram!

Skola SEPTEMBER 04, 2015

KOMMENTARER

0 svar till “”EN ÖPPEN FAMN.” En dröm att få presentera dessa öppna helkvällar med min fina Lou Rossling!”

Lämna ett svar


Jag vill inte hänga med tekniken, jag vill hänga med barnen. Det är nog min skyldighet!

  Känner du att du inte hänger med tekniken, att allt går så himla fort och att det inte är ovanligt att du och dina barn upplever konflikter just vid […]

Tips för skolan om välkomnande!

  Sitter just nu på ett café i Karlstad, förbereder morgondagens föreläsningar och tänker just nu på skolstarten för många barn. Har ju varit en del skriverier om detta på […]

Nu kan du beställa våra Ekologiska Barntröjor med #figurer!

  Som jag sagt tidigare så ville jag testa att ta fram några stycken tröjor för små barn med mina figurer på. Det blev ”Väx upp – Väx ner” som […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.