TADDAA!! VÄRLDSPREMIÄR FÖR MICKESFIGURER.SE

 

Hej på er alla vänner!
Idag är det Alla Hjärtans Dag och inget kan väl passa bättre än att ha en världspremiär! (Missade ni livesändningen så klicka här!) Hahaha. För mig är detta stort då jag och Jenny kämpat med detta projekt bakom kulisserna i ett antal månader. Som ni vet har jag sedan December 2015 ritat mina små figurer. Det har blivit över 300 stycken nu. Jag hade själv ingen aning att det skulle finnas så många figurer och texter vilande inom mig, eller vart de nu kommer ifrån 🙂

Men i takt med att de kom och i takt med att människor i vårt avlånga land började höra av sig om just figurerna och deras betydelse så bestämde jag och Jennys oss för att vilja bygga en galleria.
Vi träffade några underbara vänner på QlearProduction som blev i eld och lågor, sedan satte vi igång.

Vi vill helt enkelt göra det enklare för människor att kunna använda figurerna och dess små tankar om livet, kärlek, mångfald, barn, skola osv. Många har berättat hur de använt de på föräldrarmöten, samtal med ungdomar, bildspel, utskick, utsmyckning….osv. KUL!!!

Kostar det något att ladda ner figurerna?
Svar: Det avgör du helt själv!
Figurerna är helt fria att användas. Om du vill betala något så finns det uppgifter på sidan för detta. Swish och Bankgiro funkar. Pengarna som ni bidrar med kommer att gå till att stötta 1-2 barnprojekt i vårt land varje år. Lite som melodifestivalen, du kan välja gratis eller vara med att bidra. Välj själv!

För mig och Jenny känns det just nu som en liten skatt. En skatt vi vill dela med oss utav.
Sidan har hjälp oss när vi behövt någon figur ex till en presentation. Vi går in och klickar på sök-knappen, skriver ex ”självkänsla” och vipps så kommer det fram förslag på både bild och text! Hahaha….galet kul.

Vi kommer under våren att utveckla sidan och bilderna för även högupplöst. Vi har även tagit fram några produkter som kan vara roliga att kika på. Sedan får vi ju inte glömma FigurBoken som kommer i vår!!

Men just nu….VASSEGODA att kliva in i gallerian…..umgås med figurerna så mycket ni vill! Vi hoppas ni ska finna mycket nöje och nytta och kanske kan vi på köpet även kunna stötta barn i vårt land, barn som behöver det som mest. Om du är osäker på hur Gallerian funkar, klicka här för att se en liten film om det hela.

PS! Vore dock kul om ni vill skvallra för oss hur ni använder figurerna så kanske vi kan sprida era idéer vidare till andra. Dela gärna med oss via sociala medier 🙂
#figurer #mickesfigurer

Kram! Micke & Jenny

Skola FEBRUARI 14, 2016

KOMMENTARER

0 svar till “TADDAA!! VÄRLDSPREMIÄR FÖR MICKESFIGURER.SE”

Lämna ett svar


Fjantiga barn eller ärliga ungar?

– Pappa jag gillar inte att åka taxi hem från skolan. Det är typ det värsta jag vet. – Det är väl inget att vara rädd för? – Ja men […]

”Förbjud hela Internet, resten löser vi med silvertejp.”

Jag vet att detta inlägg kommer att vara till viss del ogenomtänkt, kanske stötande och sakna djupare analytisk forskningsbaserad grund….men jag blir bara så frustrerad att det måste ut…igen! Det […]

GTA och svårigheten att dra gränser.

Senaste veckan har diskussionen kring spelet GTA blossat upp i media. Jag själv skrev ett Facebookinlägg om detta för några veckor sedan som väckte debatt. Jag menade då på att […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.