Mickes Figurer blir stamgäster i populär tidning!

Snart är vi 350 stycken!

Nästa vecka blir det figur 350 som kommer att skapas (hoppas jag)! Så glad att de fortfarande kommer och hälsar på i mitt hjärta och hjärna. Vill göra er uppmärksamma på att jag valde att skapa ett eget Instagramkonto endast för mina figurer för en dryg vecka sedan, @mickesfigurer . Här har jag nu lagt ut samtliga figurer och det kommer en ny varje vecka. Jag fixar även events, överraskningar och presentutdelningar. Så himla kul att få leka tillsammans med er…liksom…haha! Så in och följ!

Skolfamiljen + Mickes Figurer = Sant!

Förra veckan så blev jag kontaktad av den populära familjetidningen ”Skolfamiljen”. En grymt bra tidning som riktar sig till föräldrar och pedagoger som har barn i grundskolan. Den blandar högt och lågt, forskning, fina reportage och tips. Som pappa gillar jag denna tidning skarpt! Kan tipsa er om att även följa deras Facebook sidaNär Petra som är en utav grundarna kontaktade mig med frågan om jag skulle kunna tänka mig att låta en figur finnas med i varje nummer av Skolfamiljen blev jag så himla glad! Så kul att de små rackarna får finnas med i olika miljöer. Och särskilt en där föräldrar och vuxna med brinnande intresse för barn är läsarna.

skolfamiljen_bild

Roligt erbjudande!

Och inte nog med det! Vi har också sagt att vi vill fira detta samarbete. Detta gör Skolfamiljen genom att erbjuda dig som läser detta en helårsprenumeration (6 nr)  för bara 200 kr! Det enda som krävs är att ni mailar er beställning till petra@skolfamiljen.se och skriver ”Mickes Figurer” i ämnesraden.

Nästa nummer kommer inom kort, så vill du försäkra dig om att få ta del av tidningen och min figur….

Tack Petra och Tack alla mina Figurer!

Kram/Micke

Mickes Figurer OKTOBER 18, 2016

KOMMENTARER

0 svar till “Mickes Figurer blir stamgäster i populär tidning!”

Lämna ett svar


Ibland är det bra med käppar i hjulet!

Ibland behöver jag stoppas! Hej vänner! Tänkte vara tokärlig i denna text. Är jag iofs oftast men ändå. Anledningen till att jag skriver är nog att jag är rastlös just nu […]

V ä n s k a p

Till en vän… När det är mörkt hjälper du mig att våga se. När jag känner mig liten hjälper du mig att växa. När jag är rädd sträcker du ut […]

Våra tonåringars resa genom skilsmässan.

Våra tonåringars resa genom skilsmässan. Idag fyller min lilla, numera stora grabb 12 år! Herregud vart tar tiden vägen? Det är ju Alfons vi snackar om, vår lille! Kan känna […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.