Sugna på höstlovsmys, läsning och inspiration?

Snart dax för höstlov!

Om en vecka är det återigen dags för höstlov. Dags för både barn och många vuxna att semestra eller krypa ner under täcket i höstvädret. För många är det en tid då man läser, ser på film, spelar spel mm. Sedan ska vi självklart vara ödmjuka kring denna ledighet. Det finns även de som hellre varit i skolan eller på annan plats på detta klot.

Oavsett tanke och utgång så vill jag ändå inspirera och dela med mig av mina tankar kring ledigheten som stundar. Detta genom att erbjuda extrapriser på mina två böcker i min shop.

”Mickes Figurbok Om Livet”
En inspirationsbok baserad på flera tecknade figurer. En klokbok som berör föräldraskap, tonårsliv, bemötande, relationer, kärlek, hälsa och allt annat viktigt här i livet. Jag har idag illustrerat ca 350 figurer som tagit plats på nätet, i skolor, vårdhem, tidningar, museer 🙂 Till varje figur skriver jag en text om just ämnet. En slags fördjupning. Jag vill att boken ska få dig att skratta men även skapa nya tankar och funderingar.


”Det är bara de som bestämt sig för vart de ska som kan gå vilse.”
Denna bok började jag skriva i samband med min sjukskrivning för utbrändhet (ca 7 år sedan).
Jag började reflektera över livet samtidigt som jag började jobba mer med mitt inre. Det blev först små citat och dikter som jag publicerade på webben. Fler och fler hörde av sig och önskade att jag skulle utveckla mina tankar till en bok. Och så blev det. En bok utan början eller slut. En bok som förhoppningsvis även kan stötta dig på din livsresa.

Denna och nästa vecka så ger jag 50 kr rabatt på vardera bok! Skriv in rabattkoden, höstlov, i formuläret så aktiveras rabatten.

Nu önskar jag er alla en fin vecka och ett fint lov framöver!

Kram/Micke

PS! Foto: Jill111 Pixabay.

Inspiration OKTOBER 24, 2016

KOMMENTARER

0 svar till “Sugna på höstlovsmys, läsning och inspiration?”

Lämna ett svar


Bland clowner, skäggtrim, murar och fontäner…

Du ska gå långt min vän..eller? Vi brukar uppmuntra varandra i vårt samhälle att gå långt. Detta är ett led i ens framgång. Gå framåt och gå långt. Långt som […]

Mickes Figurer blir stamgäster i populär tidning!

Snart är vi 350 stycken! Nästa vecka blir det figur 350 som kommer att skapas (hoppas jag)! Så glad att de fortfarande kommer och hälsar på i mitt hjärta och […]

Ibland är det bra med käppar i hjulet!

Ibland behöver jag stoppas! Hej vänner! Tänkte vara tokärlig i denna text. Är jag iofs oftast men ändå. Anledningen till att jag skriver är nog att jag är rastlös just nu […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.