Tack Trump och BRA Flyg för viktig inre träning.

Känslor i Kaos

Idag är en dag där jag lever i ett känslokaos. Självklart med anledning av nyheten att Trump ska styra USA nästkommande fyra år. Men också då jag står i kön på flygplatsen i Östersund och man meddelar att planen är försenade och vissa även inställda. För min del blev det ingen flygresa hem från Östersund utan fick boka om med tåg 12 timmar.

Så vad har Trump med försenade flyg att göra?

Självklart är det en stor skillnad men på ett sätt innebär det samma läge för mig som Micke Gunnarsson him self. Det är som det är. Och som Eckhart Tolle så fint säger…This Too Shall Pass.
Nu får jag ta än mer ansvar för mig själv och vad jag följer att utsätta mig för slags energi. Ju snabbar jag kan acceptera det som är, ju snabbare kan jag göra mig själv fri. Och på detta sätt välja handling utefter situationen som råder.

Behov av Kärlek

I USA:s fall så handlar det än mer om att vi måste fokusera på ”kärleken”. En mer värna om varandra, integration, medmänsklighet, medvetande och tillit. Vi måste föra upp kärlek högre på våra dagordningar, scheman, styrelser och i våra hem. Vi vet att rädslor lätt leder till förakt, hat och våld. Där vill jag inte vara! Inte i den energin. Jag skulle kunna byta ut samtliga VI i detta stycke till JAG. Jag måste bestämma mig för hur mycket jag ska utsätta mig för i tanke och handling nu.

Samma sak gäller oss som står här i flygkön. Vi måste gemensamt ta ett ansvar nu och göra det bästa vi kan. Flygpersonalen som springer fram och tillbaka, svarar på tusen frågor, fixar kaffe till oss, bokar taxi, ringer….vill inget annat än väl. Men vi möter varandra olika. Vissa svär i kön. Vissa får panik. Andra ler. Jag vill inte döma om vem som har rätt eller fel. Det får bli upp till var och en. Det enda jag kan göra är att ta ansvar för mig själv.

Det vi fokuserar på växer. Det vet jag.

Nu är jag på väg till tågstationen i Östersund. En spännande resa hem väntar. Jag får nu välja om jag ska göra nästkommande timmar till en pina, svära och sprida negativ smitta. Eller så får jag acceptera läget. Ett läge som bara är. Jag kommer att sitta i en stol. Läsa böcker och skriva. Som jag även annars ofta brukar göra. Nu handlar det snarare bli nyfiken vad detta kommer att innebära för mig. Vad det kommer att lära mig. Hur det kommer påverka världen. Precis samma gäller antagligen i Trumps fall, USA:s och världens.

Jag önskar både personalen, resenärerna och Trump ett stort lycka till idag. Det behövs. Denna dag som kommer att gå till historien (precis som alla andra dagar).

Jag tänker banne mig inte ge upp! Jag vill och kommer att kämpa för kärleken. Jag tänker göra allt som står i min makt för att hålla hatet och ilskan borta.

Så det så!

Kram/Micke

Personlig utveckling NOVEMBER 09, 2016

KOMMENTARER

0 svar till “Tack Trump och BRA Flyg för viktig inre träning.”

Lämna ett svar


Två ord och insikter som betytt mycket för mig på min egna resa i förändring!

Dagens inlägg fick bli en vlogg 🙂 Ett filmklipp på ca 7 min inspelat idag rätt upp och ner på mitt kontor. Ville bara öppet berätta om ett par ord […]

Som Herden med sina får.

Jag tittar in i ditt rum… Jag tittar försiktigt in i ditt rum. Klockan närmar sig lunch. Jag skrattar tyst för mig själv då jag tittar in. Golvet liknar en […]

Min väns tvekan till formatering.

Från teknikstrul till en fråga om livet Just nu befinner sig en ung vän till mig i en knivig situation som jag känner så mycket igen. Hans dator har börjat […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.