Våra barn behöver modiga vuxna!

Då mitt hjärta vill säga något i 10 minuter.

Efter en veckas arbete med fokus på våra ungdomars hälsa och kopplingar till den press många upplever idag, var jag tvungen att lätta mitt hjärta denna kväll. Jag menar inte på något sätt att skylla på människor som jobbar i skolan, men vi kan ändå inte blunda när det kommer till barns vädjan om mindre press, prov, ökad psykisk ohälsa, betyghets och exempelvis oron kring gymnasievalet. Jag vill med detta klipp bara säga något som känns galet viktigt för mig just nu.

Kram/Micke

Skola APRIL 27, 2017

KOMMENTARER

0 svar till “Våra barn behöver modiga vuxna!”

Kommentera


En tonårspappas tankar om alkohol och gränser.

En tonårspappas tankar om alkohol och gränser. Tänk att man från och med i morgon har ett barn som fyller 20 år och ett som fyllt 18 år. Att man […]

Sista dansen?

Sista dansen? I veckan fick jag äran att jobba med tonårstjejer med fokus på innovation och teknik i samarbete med projektet Innovate Passion. Under en övning så tog jag de […]

Hur ser världen ut då jag fyller 65 år?

Hur kommer det att bli? Jag gillar egentligen inte listor. Inte heller experter som vet hur det är eller ska bli. Som tvingar i oss sanningar.  Men så idag sitter jag […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKT

Kontaktformulär


Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev i samarbete med Jesper Juul & Family Lab!

Kontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.