Nu är biljetterna släppta till höstens turné!

Plötsligt händer det! 
Nu är biljetterna till höstens turné släppta!

Efter en del funderande och planerande släpper jag nu biljetter till ett antal öppna föreläsningar i höst. Eller kanske ska jag kalla det föreställningar. I vilket fall så får jag under en helkväll tillsammans med er chansen att tänka högt, från hjärtat till hjärnan och så rätt ut.

Jag vill samtala om mötet med oss själva och våra barn. Om relationsbyggande. Prestation. Självkänsla. Uppfostran. Hälsa. Inspiration. Meningen med livet. Skola. Betyg. Internet. Sociala medier. Kärlek. 
Hahah….som ni märker vill jag mycket. Om jag känner mig rätt kommer ingen kväll bli den andra lik. Mycket kommer att ske fram tills dess och jag vill låta mitt hjärta styra.

En sak är dock säker.

Det jag vet är att vi kommer att bli berörda. Vi kommer skratta. Och vi kommer att få en och annan kärleksfull ”käftsmäll”. Ingen av oss kommer lämna rummet oberörda och alla kommer vi ha något nytt att tänka på. Vi kommer gemensamt att ha ”levlat upp”! Och mitt mål är att vi ska längta hem till varandra och till våra eller andras barn.

Kvällen riktar sig till dig som söker inspiration och även vill utvecklas i relation till dig själv och våra barn. Kanske är du förälder? Kanske pedagog? Lärare? Lärarlag? Ledare? Företag? Eller så kanske du är en av mina vänner på Sociala medier.

Oavsett….Välkomna!

 (Vill du läsa vad arrangörer sagt om Mickes föreläsningar i höst…klicka här!)

Platser i höst!

3/10 – Umeå
4/10 – Sundsvall
12/10 – Borås
19/10 – Kristianstad
24/10 – Göteborg
13/11 – Stockholm

Begränsat antal biljetter så först till kvarn..

Boka biljetter här!

Kram/Micke

PS! Förutom dessa datum och platser så kommer jag och Lou Rossling att besöka Skövde 22/11, Karlstad 23/11 och Halmstad 28/11. Men dessa biljetter släpps i Augusti.

Kram! (Igen)

Föreläsningar JUNI 16, 2017

KOMMENTARER

0 svar till “Nu är biljetterna släppta till höstens turné!”

Kommentera


Hur kul får man egentligen ha på jobbet?

Hur kul får man egentligen ha på jobbet? Detta inlägg skulle man kunna tro var sponsrat, men så är icke fallet. Jag har hittills tackat nej till samtliga erbjudande av […]

Framtidens ledare ska inte leda vår värld, de bör skapa en ny.

Framtidens ledare I veckan bad jag vänner på Facebook att berätta vilka fem ledare de skulle önska leda vår jord. Människor som både är i liv idag eller har varit. […]

Varning för mig, jag obehöriga lärare!

Nu är jag är arg. Nu har det hänt igen! Jag har gått och blivit arg! På riktigt. Eller inte arg..snarare ledsen. Skitledsen. Kanske tycker ni att jag överreagerar men […]

KOM I KONTAKT MED MIG

Kontaktformulär


Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev i samarbete med Jesper Juul & Family Lab!

Kontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.