I morgon lanserar jag en gratiskurs om mötet med barn och internet!

#7dagarmedmicke…det handlar om våra barn och internet.

För ett tag sedan körde jag projektet #enveckaikärlekInstagram. Jag sände då live varje morgon och delade ut ett litet uppdrag i kärlekens tecken, ett uppdrag att genomföra just denna dag. Allt för att bidra till en ännu bättre värld och självklart till ett ännu bättre jag. Projektet fick en galet kul spridning och så många fina samtal via kommentarer och delningar. Nu vill jag erbjuda en annan grej.

Mötet med våra barn och Internet

Denna gången handlar det om att skapa spännande möten och samtal mellan barn och vuxna inom området internet, mobilen, datorn, internet….ni vet! Jag ser det som en veckas lång kurs där vi låter våra egna barn och unga bli lärare. Det jag kommer att göra är att lansera en ny fråga varje kväll för dig att ställa till ett barn eller en ungdom. Kanske kan ni mysa tillsammans över en kopp Te eller i sängen. Kanske kan du som kanske jobbar med barn och unga ta med frågan till skolan? Frågan släpps 20.00 med start redan i morgon Torsdag 7/9 fram till Ons 13/9. Vi kör 7 kvällar i rad, även Lördag och Söndag!

Livesändning på Facebook

Jag kommer denna gång att introducera frågan i Livesändning på min Facebooksida (Micke Gunnarsson – Publik sida). Därefter publicerar jag själva frågan även på Instagram. Så om ni är intresserade av att gå denna ”kurs” glöm papper och penna. Det räcker med Internet och tillgång till ett barn, ungdom eller varför inte en elev. Gällande ålder får du prova dig fram (gissar på ca 11-20år?). Och så viktigast av allt…att du gillar min sida på Facebook eller följer mig på Instagram. Du kan alltid avfölja om du vill när veckan är slut! Frågor på detta?

Snabba ryck!

Jag vet att det är snabba ryck med start redan i morgon men så funkar impulsiva jag..haha. (Ni som har följt mig en längre tid blir liksom inte förvånade!)
Så vill ni tipsa andra eller dela…så får ni typ passa på nu. Jättekul om ni vill!
Min Facebook sida: Micke Gunnarsson – Publik sida
Instagram: @mickegunnarsson
Hashtag att tagga med: #7dagarmedmicke

Kram/Micke

PS! Du har väl inte missat att jag ska ut på Turné i höst med öppna helkvällar?
Spana in datum och platser här!

Digitala Medier SEPTEMBER 06, 2017

KOMMENTARER

0 svar till “I morgon lanserar jag en gratiskurs om mötet med barn och internet!”

Kommentera


Vad gör man när barnen totalvägrar och konflikten är ett faktum?

Då konflikten är ett faktum. Så står man där med brallorna nere och kommer ingenstans. Ens barn har minst sagt satt sig på tvären och totalvägrar. Så vad gör man […]

YES!! Lou Rossling och jag samarbetar igen. Biljetter ute nu!!

Tänk att man kan bli så glad över att få sitta och skriva detta. Min förebild och livskamrat Lou Rossling och jag arrangerar tre öppna kvällar i höst! Jag älskar […]

Mitt barn och en stund av magi.

En Godmorgon Med tandborsten i handen, fortfarande vått hår sedan duschen och med en snabb titt på klockan springer jag in på ditt rum. Din klocka har ringt flera gånger […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKT

Kontaktformulär


Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev i samarbete med Jesper Juul & Family Lab!

Kontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.