En extra Julklapp från mig till er alla som ska rigga fest!

En extra Julklapp

Kom på att jag vill ge er alla vänner och följare ytterligare en julklapp! En klapp som kan förgylla er tid med vänner och släktingar i jul och nyår. Morgonens gåva som jag delade på Instagram och FB var en text från mig och en länk till Jesper Juul. Men här kommer något annat!

Musikquiz!

Jag har satt ihop ett Musikquiz på 40 frågor kopplat till en Spotify-spellista. Ni får alltså 40 frågor, facit och musik! Sedan kan ni skriva ut eller visa på skärm. Jag har skapat två pdf:er, frågor och facit! Ni spelar alltså upp en låt i taget kopplat till varje fråga. En av frågorna är dock en följdfråga, därför 39 låtar i listan.

Visa inte min släkt!!

Nu är det så här att jag har tänkt att själv köra detta quiz på Julafton så jag ber er att inte skvallra för resten av min familj och släkt! Och OM någon i min egen familj skulle se denna julklapp så ge tusan i den tills i morgon. Annars sabbar ni hela julen! Ok!

Tack från mig!

Vill återigen tacka alla er följare och vänner för ert stöd 2017! Vill också tacka alla er som gett mig förtroendet att föreläsa på drygt 100 olika scener i år. Fantastiska möten!! Och jag kommer att fortsätta inspirera, provocera och vara sann mot mig själv även 2018. Sanna mina ord!

Klicka här för att ladda ner mitt Musikquiz!

Klicka här för att även komma till spellistan på Spotify.
(Länken finns även i Facit.)

OBS! Dela gärna detta inlägg till andra som kan behöva leka lite extra i Jul!

Kram/Micke

Inspiration DECEMBER 24, 2017

KOMMENTARER

Ett svar till “En extra Julklapp från mig till er alla som ska rigga fest!”

  • Lena säger: 2017-12-28 kl. 10:57

    Tack! Passar perfekt när äldsta dottern + hennes kusin ska fira sina 18-årsdagar med dubbla släkter!❤️

Lämna ett svar


När är den rätta tiden för att ta beslut?

Beslut ska tas i mitten? Satt igår i möte med en banktjänsteman. Vi kom till ett läge då han pratade om beslut. Han visade med sina händer hur man inte […]

Mobilförbud i skolan skadar våra barn!

I samband med Frankrikes beslut om att införa mobilförbud under hela skoldagen 2018 kommer här några av mina tankar kring ämnet. Och jag ber er Svenska politiker att vara modiga, […]

Just nu springer många av oss män runt som yra höns.

Grytan som kokade över Varje vecka, nya avslöjanden. Kvinnor som träder fram och sätter ner foten. Nu får det fan vara nog. Nog med förnedringen, maktmissbruket och de ständiga övergreppen. […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.