Ett smart tips för att utveckla våra kärleksförhållanden 2018!

Nytt Nu

Nytt år nya möjligheter! Haha…kanske en klyscha, men det är ju faktiskt så. Nytt nu, nya möjligheter. Denna text riktar sig främst till er som lever i en parrelation, kanske än mer för er som gjort det några år. Men texten kan också rikta sig till dig som är singel, men då kanske mer fokus på vänner och relationerna er emellan.

Kärleken är som ett andetag

Jag och Jenny går nu in på vårt 26:e år tillsammans. Galet att vi har levt mer livstid ihop än utan, så att säga. Men som det gäller allt levande på jorden så måste saker få näring för att utvecklas och leva vidare. Så likadant med relationer. Bara för att man hängt ihop över en kvarts sekel så sitter man likson inte säkert. Man kan liksom inte slå sig till ro..haha. Kärlek är som andetag. Det krävs en utandning för en inandning. Det krävs en inandning för en utandning.

Ett spännande möte

För några år sedan så träffade jag Elaine Eksvärd i samband med ett uppdrag. Om jag inte minns helt fel så satt vi och talade just om relationer i bilen på väg till flyget. Och det var då hon berättade om en tanke om att ha en dejt i månaden med sin partner. Jag högg direkt. Älskade tanken. Så under förra året hade jag och Jenny ett projekt som gick under hashtaggen #12dejter2017

Tolv dejter

Det hela var enkelt. Vi skulle ha 12 dejter under året. Jenny överraskade mig med fyra stycken, jag henne med fyra och så planerade vi fyra ihop. Igår utvärderade vi 2017 och vi var båda helt överens om att denna ide har gett och så mycket. Alltid något att se fram emot. Vi kommer absolut köra vidare med #12dejter2018
Ni kanske tycker att detta låter lite överdrivet. Kanske lite väl mycket. Men ställ dig då snabbt frågan vad du/ni vill ha ut av er relation? På vilket sätt vårdar och satsar ni på just er kondition tillsammans? En kondition som är grymt viktig i vardagen, för att möta motgångar, kunna hantera sina barn när orken tryter, jobbet och fritiden. Kärleken och relationen er emellan är ju som ett slags immunsystem mot vindar som blåser på gränsen till för hårt.

Öppenhet

Jag vill verkligen tipsa er alla om denna idé. Jag vet flera par som under året har hakat på vårt projekt då jag ibland har berättat om det på mina föreläsningar. Jag kan lova er att jag fått många roliga och samtidigt fina berättelser skickade till mig. Som den gången en man bjöd ut sin kvinna till ett bilrally. En idé hon kanske inte hade förväntat sig, men en date blev det. Det handlar om att öppna upp för varandra.

Baktankar och prestation

Det som har varit viktigt för Jenny och mig är att det aldrig fått handla om prestation. Utan bara att få tid tillsammans. Själva. Det kan ha varit att gå på bio, äta ute, en weekend, en ensam middag hemma. Inget för stort, inget för smått. Och ett tips till….släpp baktankar och krav på sex (om ni inte nu båda vill ha detta som fokus).  Jag lovar att den finaste middag eller utflykt kan bli till skit då vi faller blindo för denna tanke. Vi ser inte tallriken på bordet, vi känner inte smaken…vi är inte där. Sedan menar jag inte att vi ska leva i celibat…händer det så händer det. Men låt det inte bli en press.

Lycka till

Så med dessa rader vill både jag och Jenny önskar er alla en god fortsättning och låt kärleken er emellan få det den verkligen förtjänar. Glöm varken bort er själva eller varandra när vardagen drar igång. Ett helt liv består av mer än helger och semestrar. Finn kärleken i vardagen och så toppar vi tillsammans med #12dejter2018

Kram!

Micke & Jenny

PS! Vill du läsa en annan text på 9 tips om hur vi kan få vår relation att utvecklas klicka här!

Inspiration JANUARI 01, 2018

KOMMENTARER

Ett svar till “Ett smart tips för att utveckla våra kärleksförhållanden 2018!”

  • Helena Roth säger: 2018-01-01 kl. 22:55

    Tycker det där är en vidunderligt härlig idé, något jag definitivt kommer ha i åtanke när det i framtiden kanske blir aktuellt med en kärleksrelation för egen del (igen)!

Lämna ett svar


Hur påverkar ditt val som nykterist din syn på dina barns alkoholvanor?

En fråga till en nykterist. I Julhelgen fick jag frågan om huruvida mitt val som nykterist påverkar mina barn? Och om jag önskar att de borde ta efter mitt beslut? […]

En extra Julklapp från mig till er alla som ska rigga fest!

En extra Julklapp Kom på att jag vill ge er alla vänner och följare ytterligare en julklapp! En klapp som kan förgylla er tid med vänner och släktingar i jul […]

När är den rätta tiden för att ta beslut?

Beslut ska tas i mitten? Satt igår i möte med en banktjänsteman. Vi kom till ett läge då han pratade om beslut. Han visade med sina händer hur man inte […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.