Hoppas inte på förändring, var den.

Önskemål

Varje dag skapar och publicerar jag texter och bilder för att inspirera och glädja följare och mig själv på Instagram och min Facebooksida. För ett par dagar sedan lade jag ut en bildserie i text som många önskade kunna dela. Instagram är ju inte bästa plattformen för delning, så här kommer nu texten som bloggpost. Kopiera, låna, sno…gör vad ni vill. Jag älskar #feeldelning
Kram/Micke

Jobbiga dagar

Länge kan vi gå i våra liv och känna hur det liksom skaver. Vi dömer oss själva för att vi inte duger till. Ibland vaknar vi på morgonen och det första vi gör är att fira detta med en pust och en känsla av att bara vilja somna om. Vi lever i en tung kropp, vilket vi också är duktiga på att ge oss skuld över. Jag har haft perioder i mitt liv då jag kan skriva under på ovanstående.

Oturen

Det är i dessa stunder vi börjar hoppas. Vi börjar att hoppas på förändring. Att något ska hända. Att vi ska vinna på lotto. Att oturen ska vara över. Vindarna ska vända. Men i stället verkar det bli tvärtom. Vi går upp ytterligare 5 kg, vi får än mer press på jobbet, vår partner jävlas än mer. För att stå ut dövar vi vår besvikelse genom saker som får oss att fly en stund. Kan vara mat, alkohol, mediciner, sex, oavsett…vi verkar vara otursförföljda.

Inte konstigt.

Vi fortsätter att leva som vi tidigare gjort och hoppas att någon annan ska lösa våra liv åt oss. Som om jag alltid kör bilen i 140 km/h och räknar med att någon annan ska betala fortkörningsböterna.

Bli förändringen

Det du måste börja inse är att förändring kommer aldrig till dig, förändring är inget du ska vänta och hoppas på, du ÄR förändringen. Den förändring du söker finns alltid inom dig, du är den. Allt det du gör och tänker, skapar ditt liv, du påverkar dig själv och allt omkring dig genom att du väljer att vara den du är. Vi är alla skapare av varenda ny dag. Utan dig finns inget liv.

Så, längtar du efter ett liv du drömmer om, sluta drömma och inse att du har allt det du behöver inom dig. Börja vara den förändring du längtar efter.

”Vänta inte på förändringen, du är förändringen.”

Kram/Micke

Personlig utveckling MARS 01, 2018

KOMMENTARER

0 svar till “Hoppas inte på förändring, var den.”

Lämna ett svar


Då vi slutar vara betraktaren och istället går in i kampen, då tar stress över.

På perrongen Jag ber dig tänka följande: Då står på en stor perrong. Tåg anländer och avgår både bakom dig och framför dig. En ständig trafik. Du står där och […]

Ett liv bland lögner och bromsklossar – ett erkännande

Jag ljuger Har länge längtat efter att få tid och rum att skriva ner dessa tankar. Just nu sitter jag på ett fik i Stockholm och laddar upp inför eftermiddagens […]

Kraften i att bryta upp med sina måsten.

Beroende I veckan fick jag en vacker fråga från en ung tjej på Kaoskompaniet om beroende. Hon hade hört att jag tidigare hade slutat röka och undrade om mitt beroende […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.