Tio enkla tips för att stärka ditt barn.

2019 är här!

Hej vänner och god fortsättning.
2019 kommer bli ett spännande år, jag lovar!

De senaste veckorna har jag haft en hel del tid till att promenera i skogen, chilla, umgås med familjen osv. I dessa lägen händer samtidigt att jag kan bli väldigt kreativ eller rättare sagt väldigt öppen för mig själv. Nya insikter, tankar och frågor föds. Jag har sänt ganska så mycket live på Instagram, skrivit och lagt upp filmer. Och jag ÄLSKAR det. Det blir allt klarare för mig varför jag liksom är här på jorden och vad jag verkligen brinner för. Jag vill verkligen stötta människor i sin resa från att ”överleva” till att verkligen ”LEVA”. Detta gäller alla människor i alla åldrar.
Varje dag så skriver numera människor från 11 år till 86 och berättar, ställer frågor, ber om hjälp och delar sina hjärtan. Så fint! Jag är ingen expert och jag har aldrig bett om detta. Det har bara blivit så. Kan jag hjälpa att stärka ett barn eller en vuxen så har jag liksom bidragit med det jag vill!

Stärka ditt barn

För en vecka sedan publicerade jag en film på temat ”Hur hård får jag vara mot mitt barn?”. Filmen har slagit rekord på min IGTV-kanal. Efter det så funderade jag vidare på responsen och alla kommentarer. I samband med detta skickade en följare mig en lista på olika sätt att utveckla sitt samtal med våra barn. Detta var en engelsk variant.

Jag blev inspirerad och valde att skapa en egen svensk variant ” Tio enkla tips för att stärka ditt barn.”, detta utifrån mitt sätt att se på det.

Utifrån mina erfarenheter och tankar. Pdf:en har laddats ner en massa gånger nu och mitt inlägg  på Instagram har gillats över 2000 gånger.

Så kul!

Så här kommer även mallen, filmerna och länkarna till er som läser min blogg!
Kanske kan de stötta er föräldrar eller anda som möter barn i vardagen.

Ladda ner PDF här.

Se filmen på Youtube!

Se filmen på IGTV

Låt mig se inlägget på Instagram!


Kram/Micke
PS. Tack Christel Vangenmo för lånat av det fantastiska fotot!
DS. Vill du läsa mer texter jag skrivit om barn klicka här!

Familjeliv JANUARI 15, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “Tio enkla tips för att stärka ditt barn.”

Lämna ett svar


En skolstart med fokus på kärleken och längtan efter att leva.

Skolstart Dags för ännu en skolstart! Denna veckan är det många vuxna och barn som startar upp ett nytt läsår i skolan. Ännu en gång ska lärare och elever få […]

Fem T:n som hjälper dig väcka en tonåring på morgonen.

Min och din Tonåring Jag vet att detta inlägg kan få vissa föräldrar att gå i taket och hur ”curlandet” av sin tonåring nu har nått sin gräns, men jag […]

MAMMA OCH PAPPA JAG FAMLAR.

(En text och påminnelse till oss tonårsföräldrar) Mamma och Pappa jag famlar just nu. Jag vet inte längre om jag är stor eller liten eller både och? Jag känner inte […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.