I morgon släpps min nya ungdomsbok!

Min ungdomsbok släpps i morgon helt gratis!

I morgon är det äntligen dags. Har varit en lång väntan och ett spännande arbete på många sätt. En liten men väldigt stor bok för mig. En bok som egentligen i första hand är riktad till mina barn. Tanken som kom över mig på tåget mot Norrköping för drygt två år sedan.

”Tänk om detta skulle vara liksom min sista dag i livet, vad skulle jag verkligen vilja skicka med mina barn för tankar då?”

Detta blev ingången till boken samt flera samtal med ungdomar längs vägen.

#10sakerjagvillsäga

Boken heter ”Tio saker jag vill säga mina barn innan jag dör.” På nätet förkortar jag den med #10sakerjagvillsäga
Boken syftar till att stötta våra ungdomar på sin resa. Att inte slå knut på sig själva, inte ta livet på allt för stort allvar, inte pressa sönder sig. Jag vill bara att vi ska försöka skapa oss så fina dagar som möjligt. Boken syftar också till att skapa spännande möten mellan ungdomar och vuxna.  Att stötta med frågor som kan vara dörröppnare för att utveckla sitt egna inre ledarskap.

Boken är gratis!

För mig är boken viktig. Jag vill på något sätt lämna efter mig något som betyder mycket för mig. En gnutta visdom och insikter. Jag hoppas även kunna fortsätta samtalen med ungdomar i landet och på nätet där kanske vissa delar i boken kan ligga som grund.
Jag har beslutat att boken ska vara GRATIS! Haha…vet att det låter märkligt, men jag vill att ungdomar ska ha en möjlighet att kunna få den. Just nu i skrivandets stund så kan jag skänka de första 1000 exemplaren (Detta pga av mitt pris då jag vann i Guldeken 2018). Många föräldrar och lärare har skrivit att man VILL betala för den, så jag kommer även erbjuda denna möjlighet.

Säkra ett ex!

För att vara säker på att du ska få en bok så vill jag rekommendera dig att närvara på lanseringen som sker LIVE via Instagram och min Facebooksida Onsdagen 6/2 kl. 20.00 Sändningen kommer sedan att finnas kvar i 24 timmar, men för att vara sänker på att få ett ex så bör du närvara live eller se det så fort du kan. Mer än så kan jag inte avslöja just nu.

Min sons kommentar

Så…jag hoppas vi ses i morgon! Jag är så nyfiken på vad som kommer hända med denna lilla skapelse. Vilka samtal som kan komma att födas. En av mina egna söner som fick boken i helgen skrev att det var den första bok han någonsin streckläst! Haha…jag frågade honom om han försökte vara snäll. Han svarade då: Pappa…du är allt en liten klokt gubbe du!

Hahaha!!

Det enda jag vet är att boken är viktig för mig.

Vill du veta mer om boken så kan du se vad som sagt i media i veckan:

Sydöstran
Blekinge Läns Tidning

Kram/Micke

Inspiration FEBRUARI 05, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “I morgon släpps min nya ungdomsbok!”

Lämna ett svar


Svar på frågor från ungdomar i Västerås.

Under min eftermiddag idag tillsammans med ungdomar i Västerås så hann jag inte svara på alla frågor som kom. Jag lovade då att försöka svara så fort jag kom tillbaka […]

Tio enkla tips för att stärka ditt barn.

2019 är här! Hej vänner och god fortsättning. 2019 kommer bli ett spännande år, jag lovar! De senaste veckorna har jag haft en hel del tid till att promenera i […]

En skolstart med fokus på kärleken och längtan efter att leva.

Skolstart Dags för ännu en skolstart! Denna veckan är det många vuxna och barn som startar upp ett nytt läsår i skolan. Ännu en gång ska lärare och elever få […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.