Fick du inte tag på min nya ungdomsbok? Nu får du en ny chans!

Ny ungdomsbok & Kuvertkaos

Vilken vecka det varit! Så många kuvert, så många fina brev och hälsningar och så mycket fin feedback. Jag rodnar. Det handlar alltså om min nya ungdomsbok ”10 saker jag vill säga till mina barn innan jag dör.” ( #10sakerjagvillsäga )Då jag i höstas vann Guldekenpriset och Länsförsäkringar gav mig en prissumma så beslutade jag mig för att pengarna skulle gå till att kunna skänka 1000 böcker till ungdomar i vårt avlånga land (utanför blev det oxå). Så under två dagar var det möjligt för er att skicka mig ett frankerat kuvert så jag kunde leverera er min nya bok.

Brevstopp

Nu har dessa två dagar gått och jag har haft förmånen att skänka drygt 700 böcker. Haha…min son och min egna pappa har umgåtts som packåsnor och kuvertsprättare. Jag har dock nu beslutat mig för att istället för att öppna upp ännu en dag för gratiskuvert så är det både enklare och smartare att jag reserverar återstående böcker till ungdomar då jag är ute och föreläser och håller workshops. Redan nu har jag skänkt ca 50 böcker på detta sätt. 

Hur får jag tag på en bok!?

Många har hört av sig och undrat hur man kan få tag på en bok. Många hann liksom inte med de två dagarna då den fanns att få. Jag förstår det. Lite ovanligt kanske att den bara finns i två dagar!  Haha. Men för mig var detta viktigt. Jag hade lovat 1000 ungdomar.

Men…jag har nu fixat så det finns några böcker till att tillgå. Dessa finns att köpa i min E-shop från och med nu på Fredag den 22/2 kl 08.00 Jag har en begränsad upplaga så först till kvarn…helt enkelt. (Vid större beställningar då skolor och föreningar har hört av sig så ber jag er kontakta mig direkt.
Då fixar vi ett rabattpaket.
)

Tacksam och rörd

Vill återigen bara säga att jag blev överväldigad av ert gensvar och alla de fina ord jag fått efter det att ni läst min lilla bok. Så mycket känslor och tankar. Och det är precis detta jag är ute efter. Jag vill inspirera till fina samtal unga och vuxna emellan. Jag vill bidra med mitt lilla strå till stacken när det kommer till våra barn och ungas välmående, tro på livet och den fantastiska möjlighet som finns. Jag kommer under våren att anordna flera livesessions på Instagram och min FB-sida, där vi kan samtala och ställa frågor tillsammans kring tankarna som finns i boken.

Kram/Micke

Inspiration FEBRUARI 18, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “Fick du inte tag på min nya ungdomsbok? Nu får du en ny chans!”

Lämna ett svar


I morgon släpps min nya ungdomsbok!

Min ungdomsbok släpps i morgon helt gratis! I morgon är det äntligen dags. Har varit en lång väntan och ett spännande arbete på många sätt. En liten men väldigt stor […]

Svar på frågor från ungdomar i Västerås.

Under min eftermiddag idag tillsammans med ungdomar i Västerås så hann jag inte svara på alla frågor som kom. Jag lovade då att försöka svara så fort jag kom tillbaka […]

Tio enkla tips för att stärka ditt barn.

2019 är här! Hej vänner och god fortsättning. 2019 kommer bli ett spännande år, jag lovar! De senaste veckorna har jag haft en hel del tid till att promenera i […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.