Nu släpps biljetterna till ”Just nu, vill jag leva!”

Vi lever i en tid där allt ska ske i farten. Vi springer i rulltrapporna, äter mat on the go och allt ska mer eller mindre vara ”take away”. Det är mycket vi måste hinna med i ”möjligheternas samhälle”. Men hur mår vi egentligen, här och nu? Hur möter vi våra barn? Hur möter vi de ökade kraven? Familjeliv? Arbetsliv? Vilket liv? Vart är vi egentligen på väg?
Jag vill denna kväll ge oss möjligheten att stanna upp en stund och förhoppningsvis lämna lokalen med flera viktiga insikter och nya frågor.

Jag har länge velat göra en helkväll som denna tillsammans med er vänner. En kväll som fokuserar på livet här och nu och inget annat. Jag vill vara lika nyfiken som min publik under denna kväll. Jag kommer inte ha något färdigt manus. Det enda jag kan garantera är att det jag delar kommer vara 100% ärligt och livsviktigt för mig. Detta med syfte att kanske även kunna inspirera och ge dig nya sätt att möta livets utmaningar på.

Jag kommer tillsammans med er fylla denna kväll med så mycket nyfikenhet, kärlek och energi jag bara kan. Jag vill att vi tillsammans ”levlar” upp oss till nästa nivå. Jag är beredd att tala om allt som har med livet att göra, föräldraskap, relationer, barn, skola, internet, sex, hälsa…vad som helst. Men jag vill att det skapas där och då tillsammans med er. För hur ska jag annars kunna vara äkta mot er och det som är viktigt för er just nu?

Det enda jag ber dig om som bokar biljett…ha tillit.

Vårens datum och orter

20/5 – Halmstad
22/5 – Helsingborg
27/5 – Hässleholm

Biljetter hittar ni här!

Kram/Micke

Barnatro APRIL 29, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “Nu släpps biljetterna till ”Just nu, vill jag leva!””

Lämna ett svar


När du blir så mycket mer än bara du.

Vad stressar dig just nu? Nu var det ett tag sedan jag skrev här på bloggen, men jag är desto mer aktiv på Instagram. Det har blivit en plattform där […]

Tänk om våra barn vore ett frö…

Ta del av min lilla barndikt. Om tillit och kärlek. Om hur vi ibland riskerar att oroa oss så mycket för framtiden att vi glömmer dem här här och nu.

Känslan av ensamhet och längtan?

Ensamhet Sitter på ett hotellrum denna morgon och väntar på att få föreläsa på temat ”Digitala motorvägar – nya möten med våra barn” på en rikskonferens kring trafiksäkerhet. Återigen ska […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.