Mickes App Premiär Tors 31/10!

Nu kan jag alltså äntligen berätta efter mycket tänkande, pysslande och skapande. Jag kommer nu på Torsdag, 31/10 kl 19.30 välkomna vänner och följare till en alldeles egen plattform för utveckling och bus. En lekplats för inre ledarskap!

Då jag känt att man allt mer och mer blir begränsad av algoritmer, regler, reklam och hur sociala medier riskerar att vi lätt går vilse om man inte har grymt bra koll på sig själv och närvaro så ville jag skapa något eget. En plats där vi kan komma närmre varandra.
Jag kommer kontinuerligt uppdatera med unika filmer, poddar, ljudböcker, texter osv. Och så kommer jag även öppna upp för direktkontakt där vi kan klura på frågor, utmaningar och eventuella orosmoln tillsammans.

Jag kan helt enkelt inte hinna med att svara upp på alla frågor och funderingar som kommer via sociala medier och mail, så appen kommer att bli platsen framöver som jag prioriterar.

Men självklart kommer jag även finnas på Instagram och Facebook, men kanske inte i samma utsträckning och på samma sätt. Sedan blir det så klart en massa bus för de som hakar på! Appen kommer att kunna användas som fribiljett till olika events, blind-lunch, överraskningar, osv.

Detta är lite som en dröm för mig men jag har inte riktigt vågat ta steget fullt ut. Jag har ingen aning om detta faller pladask, det enda jag vet är att jag ÄLSKAR att skapa en massa innehåll och kunna stötta människor.  Detta känns just nu för mig som rätt väg att gå.

Appen kommer att kosta en kebabpizza med blandad sås och en Colacola per år (149kr/år) och finnas både på Appstore och Google Play. Detta så att alla ska kunna vara med men också för att jag hellre vill skapa värde som mina vänner vill betala lite för än att behöva fundera på reklam.

Kommentera gärna!

I samband med släppet på Torsdag kommer jag sända live på Instagram och min Facebooksida. Vi startar 19.30.

Vi ses!

Kram/Micke❤️📱

Barnatro OKTOBER 29, 2019

KOMMENTARER

2 svar till “Mickes App Premiär Tors 31/10!”

 • Bea säger: 2019-11-07 kl. 15:21

  Mycket inspirerande! Kul att du vågar. jag skall genast ladda ner 🙂

  Bea

  • Micke Gunnarsson säger: 2019-11-07 kl. 15:25

   Hej Bea!! Vad glad jag är att du skriver. Hoppas du sett mitt meddelande på Instagram!
   När kan vi ses 😉

   Kram/Micke

Lämna ett svar


Jenny och jag lanserar nya ”Ja Må Du Leva Dagar!”

Tacksam Jag kan inte nog beskriva min tacksamhet över att få resa fram i livet tillsammans med min livskamrat Jenny. Hur vi hela tiden finns där för varandras inre och […]

Ett kärleksfullt manifest för föräldrar.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen nu. Sommaren har stundat och mitt fokus har legat på sociala medier. Här uppdaterar jag varje dag både på Instagram och Facebook. […]

Från levande passion till dödande prestation.

Drömde i natt om en liten kille som ville sluta sin idrott då tränaren straffade spelarna med 25 armhävningar varje gång de förlorade. Jobbig dröm.  Tänker på hur många barn […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.