En digital plats för kärlek.

Nu finns det en plats med kärlek i mobilen!

Så skrev en av mina vänner på Instagram och skickade mig en bild på sin mobil med min lilla app på skärmen. Det värmer. I Torsdags lanserade jag alltså min alldeles egna plattform för kärlek, inspiration och inre ledarskap. En plats där vi tillsammans kan få lov att utvecklas i vår roll som förälder, partner, kollega osv. En plattform där vi får stanna upp och leva en stund, andas och reflektera. En app för kärlekens skull, tänker jag.

Kommer det löna sig?

Det har varit en spännande resa och många har så klart avrått mig. Menat på att det inte lönar sig i längden, för svårt och kostsamt. Men för mig har det redan lönat sig. När människor redan nu skriver om hur de fått inspiration genom mina filmer, delat till sina tonåringar eller börjar skriva frågor som de vill att vi reflekterar kring bli jag rörd. Det är precis detta jag vill ska hända. Jag har sååå många ideér om hur jag vill ta detta vidare. Men allt har sin tid och självklart beror det också på intresset framöver. Men redan nu två dagar efter har banne mig appen seglat upp på en 13:e plats på Appstore under kategorin Livsstil. Helt galet!!

Tack alla nära och kära!

Jag måste tacka Simon på Axenu som varit den tekniska hjärnan bakom allt. Och inte bara ingenjör utan även terapeut till mig. Hjälpt mig att sortera, lugna ner mig, begränsa och hålla fokus. Jag tror vi uppdaterat appen över 400 gånger på resan!! Hahaha. Och det är en resa. Det är nu det börjar. Det är nu jag kan lägga fokus på mitt egna tivoli med de som vill vara där , mina vänner. Tillsammans, kan vi busa och inspireras. Detta bortom de andra sociala mediernas jättar och deras krav och frestelser till än mera kom och köp konserverad gröt.

Jag vill också så klart tacka min systerdotter Emmie och hennes lilla son som hjälpa mig i ett av projekten i appen. Hens barnskratt kan inte få någon att inte le, jag lovar!! Sedan min bror som så fint samtalar i en av podavsnitten om hur det är att bli pappa lite senare i livet, såååå vackert!!

Nyfiken på appen?

Om du är nyfiken på appen så finns den att ladda ner både på Appstore och Google Play. Den kostar en kebabpizza och en läsk per år (149 kr/år) och uppdateras varje dag.

Och om du bestämmer dig för att ladda ner den får du gärna ge den ett betyg (även om jag är emot betyg) och en recension om du vill och har lust. Då kan den delas till än fler vuxna och unga.

Till slut vill jag bara säga, livet är på tok för viktigt för att ta på fullaste allvar. Var medveten över de val du gör i livet. Skit i rätt eller fel utan lyssna inåt. Gör det du ska. Följ ditt hjärta. Jag dör hellre pinsam än full av längtan.

Ps. Har du frågor om appen eller hur jag gått tillväga, bara hör av dig. Jag är öppen som ett såll.
Tack även till både Blekinge Läns Tidning och Sydöstran för att ni uppmärksammat mitt projekt.

Kram/Micke

Personlig utveckling NOVEMBER 02, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “En digital plats för kärlek.”

Lämna ett svar


Mickes App Premiär Tors 31/10!

Nu kan jag alltså äntligen berätta efter mycket tänkande, pysslande och skapande. Jag kommer nu på Torsdag, 31/10 kl 19.30 välkomna vänner och följare till en alldeles egen plattform för […]

Jenny och jag lanserar nya ”Ja Må Du Leva Dagar!”

Tacksam Jag kan inte nog beskriva min tacksamhet över att få resa fram i livet tillsammans med min livskamrat Jenny. Hur vi hela tiden finns där för varandras inre och […]

Ett kärleksfullt manifest för föräldrar.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen nu. Sommaren har stundat och mitt fokus har legat på sociala medier. Här uppdaterar jag varje dag både på Instagram och Facebook. […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.