Vad hände 2019 och vad vill jag ska hända 2020?

Invecklingens år!

Tänkte på något sätt göra ett inre och yttre årsbokslut. Och även en slags rikting inför 2020.
2019 har varit ett minst sagt viktigt och utvecklande år på alla plan, och jag menar alla. Jenny och jag sa att vi ville hitta ett lugnare tempo med lite mindre resande.  Vi ville också fokusera på vår egen inre resa. Detta ledde till att vi lade om kosten till vegetarisk (förutom ägg och fisk), vi gick in i en slags köpstoppsperiod för att bli mer medvetna kring konsumtion. Jag började hitta min egen kropp där både kost och träning blivit ett naturligt inslag i mitt liv. Jag har även under hösten tagit bort kaffet. Vi fick också uppleva känslan då två av våra söner flyttade hemifrån. Att se två fåglar börja testa sina egna vingar på allvar och hur det även fick oss att fundera på våra egna.

Axels Torp

I våras fick vi som en skänk från ovan möjligheten att bli med ”Torp”. Detta blev ytterligare ett starkt steg i vår utveckling. Kändes som att komma hem. Jag insåg då hur jag hade saknat skogen, vattnet, naturen och djuren. Att vi kunde sätta oss på ett par cyklar med barnen med badrocken på oss och dra ner till den lilla fina sjön. Jag är förälskad i enkelheten.

Färre resor, flera möten.

Jag började hitta ett inre lugn jag tidigare hade saknat. Började odla tanken om att resa lite mindre och istället försöka nå människor på andra sätt. Så under året har jag förutom föreläst land och rike runt även spelat in små föreläsningsfilmer som kunder beställt. Detta har ibland passat deras tidsformat och ekonomi mycket bättre och det har verkligen funkat.
Jag har även lagt ner mer tid på sociala medier då följare ökat betydligt och även den direkta dialogen via meddelanden. Så många frågor och samtal har skett 2019. Tack!

En ny plattform föds!

Det var med denna insikt jag började utveckla tanken om min egen app. Att kunna skapa en egen plattform för de som vill utveckla sig själva, föräldrarollen och yrkesrollen. Att både kunna inspirera och dela insikter via olika medier men även coacha personligen. Appen släpptes för ca en månad sedan och jag älskar att arbeta på detta sätt. Och mycket mera är på gång. Jag har alltid sagt att min dröm är att mina följare ska känna så pass stort värde av det vi gör tillsammans att de istället vill betala en microsumma (149 kr/år) än att jag ska in i reklam och samarbetsvärlden. Det känns inte rätt för mig. Jag ser fram emot att utveckla denna plattform vidare. Här kan du ladda ner den på Appstore och här på Google Play. Vill du ge bort den som julklapp så kan du köpa ett presentkort på de flesta större butiker ex, ICA MAXI, COOP etc.

Ett djupare arbete.

Jag har också märkt att 2019 varit ett år där kunder i form av företagsledare, rektorer, personal etc har velat gå djupare. Detta har vi gjort genom workshops och olika processer. Detta har varit sååå spännande och detta är också något jag vill fortsätta utveckla 2020. Att se föreläsningarna som dörröppnare, men att man sedan kan jobba djupare med inre ledarskap.

Jenny & Jag.

2020 blir ett spännande år på många sätt. Både Jenny och jag känner att det varit ett intensivt år som lagt nya grunder i vår egen medvetenhet. Hur detta kommer ta sig uttryck 2020 kommer bli spännande att se. Vi vill iallafall skapa mera tillsammans. Flera gemensamma arrangemang där vi kan möta människor. Mer gemensamt innehåll även digitalt. Vi vill även utveckla yogan och hälsan.

Nya föreläsningar.

Jag inser också efter 2019 hur mina egna tankar om föreläsningar utvecklats. Hur jag mer anpassar efter kundens behov och i stunden där och då bygger upp mina tankar och idéer. Att inte jobba efter ett klart manus och färdig tanke utan låta ”nuet” ha en stor roll. Detta har känts så levande både för mig och min publik. Att utveckla en större tillit till nuet, inte fastna i prestation eller ett slags inre begär av att bli älskad. Utan så ärligt som möjligt snarare kunna älska och vara nyfiket utforskande tillsammans med publiken. Att kunder kontaktar mig och vi talar utifrån riktning och område men att vi sedan bygger mer närvarande där och då.

Micke på Turné!

2020 blir det äntligen dags för lite öppna föreställningar. Jag kommer under Januari presentera drygt tio städer jag kommer besöka under våren. Då blir det en helkväll med inspiration och improvisation. Ser sååå mycket fram emot detta. Mer info kommer inom kort.

OM du orkat läsa ända hit så har vi antagligen följts åt ett tag du och jag. Och detta vill jag verkligen tacka dig för. Tack för allt ditt stöd och vår gemenskap antingen på fysiskt kramavstånd eller digitalt. Spelar egentligen ingen roll, jag älskar er lika mycket oavsett.

Önskar dig ett fint avslut på året och ett spännande 2020!!

Kram/Micke

Inspiration DECEMBER 20, 2019

KOMMENTARER

0 svar till “Vad hände 2019 och vad vill jag ska hända 2020?”

Lämna ett svar


En digital plats för kärlek.

”Nu finns det en plats med kärlek i mobilen!” Så skrev en av mina vänner på Instagram och skickade mig en bild på sin mobil med min lilla app på […]

Mickes App Premiär Tors 31/10!

Nu kan jag alltså äntligen berätta efter mycket tänkande, pysslande och skapande. Jag kommer nu på Torsdag, 31/10 kl 19.30 välkomna vänner och följare till en alldeles egen plattform för […]

Jenny och jag lanserar nya ”Ja Må Du Leva Dagar!”

Tacksam Jag kan inte nog beskriva min tacksamhet över att få resa fram i livet tillsammans med min livskamrat Jenny. Hur vi hela tiden finns där för varandras inre och […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.