”FLYTTEN FRÅN MUMINDALEN.” – TURNÉ VÅREN 2020

Nu är det alltså äntligen dags för Herr Gunnarsson att ge sig ut på en egen Sverigeturné!

”FLYTTEN FRÅN MUMINDALEN.”

Det ska bli så kul att träffa alla er där ute. Jag kommer under en helkväll vilja beröra, skratta men även tala allvar kring just tiden vi lever i. En ganska så förvirrad tid enligt mig. Jag vill dela med mig av verktyg och insikter jag själv hittat och skapat under min resa. Saker som hjälpt mig att ta mig ur en utmattning, skapat en egen väg och framförallt hjälpt mig att bli en bättre ledare och förälder.

Ordinarie biljetter släpps i nästa vecka (v.4) men redan i helgen kommer alla ni som har min App eller som laddar ner den att kunna boka plaster till ett rabatterat pris på 100kr! Så kul att kunna ge tillbaka till alla er som stöttat mig genom att bli Appvänner!

Här kommer platserna och datumen!

3/3 Jönköping
4/3 Skövde
5/3 Borås
6/3 Göteborg
10/3 Växjö
11/3 Kalmar
12/3 Karlskrona
1/4 Västerås
2/2 Stockholm
3/3 Norrköping
14/4 Ängelholm
21/4 Malmö
22/4 Kristianstad
6/5 Umeå,
7/5 Sundsvall
8/5 Gävle

Kram och trevlig helg!

/Micke❤️

Inspiration JANUARI 17, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “”FLYTTEN FRÅN MUMINDALEN.” – TURNÉ VÅREN 2020”

Lämna ett svar


Vad hände 2019 och vad vill jag ska hända 2020?

Invecklingens år! Tänkte på något sätt göra ett inre och yttre årsbokslut. Och även en slags rikting inför 2020. 2019 har varit ett minst sagt viktigt och utvecklande år på […]

En digital plats för kärlek.

”Nu finns det en plats med kärlek i mobilen!” Så skrev en av mina vänner på Instagram och skickade mig en bild på sin mobil med min lilla app på […]

Mickes App Premiär Tors 31/10!

Nu kan jag alltså äntligen berätta efter mycket tänkande, pysslande och skapande. Jag kommer nu på Torsdag, 31/10 kl 19.30 välkomna vänner och följare till en alldeles egen plattform för […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.