NU FINNS BILJETTERNA ATT BOKA FÖR MIN SVERIGETURNÉ VÅREN 2020!

Nu finns biljetterna ute för bokning! Ser fram emot att få träffa er.

Jag kommer under en helkväll vilja beröra, skratta, men även tala allvar kring just tiden vi lever i. En ganska så förvirrad tid enligt mig. Jag vill dela med mig av verktyg och insikter jag själv hittat och skapat under min resa. Saker som hjälpt mig att ta mig ur en utmattning, skapat en egen väg och framförallt hjälpt mig att bli en bättre ledare, partner och förälder.

Kvällen riktar sig till dig som känner att du både vill ha en magsup och en varm kram för att ta dig vidare. Att tillåta dig njuta lite mer. Kanske odla en större tillit. Att kunna möta dina barn, elever, partner eller personal på ett mer medvetet sätt. Eller så vill du bara ha en riktigt kul kväll!

Här kommer platserna och datumen!

3/3 Jönköping, 4/3 Skövde, 5/3 Borås, 6/3 Göteborg, 10/3 Växjö, 11/3 Kalmar, 12/3 Karlskrona, 1/4 Västerås, 2/4 Stockholm, 3/4 Norrköping, 14/4 Ängelholm, 21/4 Malmö, 22/4 Kristianstad, 6/5 Umeå, 7/5 Sundsvall, 8/5 Gävle

BOKA BILJETTER HÄR!

Kram och trevlig helg!

/Micke❤️

Inspiration JANUARI 20, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “NU FINNS BILJETTERNA ATT BOKA FÖR MIN SVERIGETURNÉ VÅREN 2020!”

Lämna ett svar


”FLYTTEN FRÅN MUMINDALEN.” – TURNÉ VÅREN 2020

Nu är det alltså äntligen dags för Herr Gunnarsson att ge sig ut på en egen Sverigeturné! ”FLYTTEN FRÅN MUMINDALEN.” Det ska bli så kul att träffa alla er där […]

Vad hände 2019 och vad vill jag ska hända 2020?

Invecklingens år! Tänkte på något sätt göra ett inre och yttre årsbokslut. Och även en slags rikting inför 2020. 2019 har varit ett minst sagt viktigt och utvecklande år på […]

En digital plats för kärlek.

”Nu finns det en plats med kärlek i mobilen!” Så skrev en av mina vänner på Instagram och skickade mig en bild på sin mobil med min lilla app på […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.