NU FINNS UNGDOMSBOKEN ATT BESTÄLLA IGEN!

Nu finns boken här igen!

Som flera av er vet så tog ju min ungdomsbok hastigt slut för några veckor sedan då den blev en aning ”viral” på sociala medier. Så kul på många sätt. Att veta att det antagligen föds en massa nya spännande samtal mellan ungdomar och föräldrar i stugorna.

Vad många kanske inte vet är att jag under skapandet av boken hade ett 20-tal ungdomar med mig på resan som fick feedbacka och komma med idéer. Det var otroligt givande och ärligt. Här kan ni även läsa lite kring vad de ansåg om boken då den var så gott som helt klar för tryck.

”Hej Micke!! Skitbra bok verkligen!!! Är på sak 4 nu och har gråtit två gånger redan!!! Du är verkligen grym på att skriva Micke!!!! Så smart. Men nu ska jag upp och ta bort mascaran som är över hela ansiktet.”

”Vill börja med att säga att din ¨bok¨ var otroligt inspirerande och en väldig tankeställare på många sätt. Kanske ska tilläggas att jag som inte är någon typisk bok läsare utan snarare en bok hatare faktiskt orkade läsa hela boken vilket måste vara ett gott betyg, alldeles lagom lång text.”

”Under veckans gång, har jag känt mig mer positiv och mindre stressad angående mitt liv, både träning och skolan blev på någon sätt lite enklare att hantera.”

”Kan säga att jag var skeptisk i början men kom på mig själv när jag satt och sträckläste den och glömde laga mat!”

”Jag tycker om boken väldigt, väldigt mycket. Önskar jag hade haft den när jag skulle välja gymnasielinje, vid mitt första jobb, när mina föräldrar skiljdes. Och SÅ GLAD att jag fått läsa nu. Den passar in i alla åldrar och jag kan relatera till ALLA olika kapitel vid olika tidpunkter under min uppväxt. Den känns inte begränsad alls till en viss ålder, tvärtom är spannet av läsare väääääldigt brett. Finns flera saker också som jag tänker att t.ex. mina föräldrar borde läsa. Och även om tipsen i slutet av varje kapitel är skrivna som att en yngre frågar en äldre, så tror jag de kan hjälpa och sätta frågor i skallen hos en ”vuxen” (vad det nu är) också.”

”Gillar att mycket är skrivet kul, med mycket talspråk. Det känns inte så jävvla allvarligt HELA TIDEN som alla andra ”livs-kris-hjälps-böcker”. Det känns som att det tar mer fäste i hjärta och hjärna när den är rolig och humoristisk blandad med allvar och meningar där man pustar ut. Rörigt förklarat, men BRA BALANS vill jag bara säga.”

”Din bok var fantastisk jag älskade den 🙂 ”

”Ligger och läser i ”Tio saker…”-boken sent på kvällen och blir så inspirerad och pirrigt exalterad över att få vakna imorgon och praktisera det jag läser att jag knappt kan somna. Så tack för sömnproblemen 😊, och för att dina ord och tankar får mig att prioritera klokare i alla sammanhang i livet.”

”Jag vill börja med att tacka dig, Micke, för att du tagit dig tiden att skriva ner alla dina kloka tankar. Kanske den bok som ger mig mest av alla böcker jag kommer att hålla i. Boken tar upp tio av de viktigaste verktygen jag nu bär med mig i verktygslådan.”

Som erbjudande just nu så lämnar jag 10kr rabatt på varje beställd bok. Knappa in koden: påsken2020 när ni beställer.
Gäller till söndag 19/4!

Ni hittar boken här! Tio saker jag vill säga till mina barn innan jag dör.

Tack för att ni är nyfikna på min bok och samtidigt stöttar oss i dessa virustider!

Kram/ Micke & Jenny❤️🙏🏼❤️

Inspiration APRIL 14, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “NU FINNS UNGDOMSBOKEN ATT BESTÄLLA IGEN!”

Lämna ett svar


Boken tog helt slut på två timmar! Men det finns en chans till..

Helt galet! I och med att det blev sådant tryck för ett par veckor sedan då några uppmärksammade min bok ”10 saker jag vill säga mitt barn innan jag dör.” […]

Nya datum gällande min turné ”Flytten från Mumindalen”!

Hej! Med anledning av den rådande och tråkiga Coronasituationen, har jag av hänsyn till människors oro och hälsa, tagit ett beslut om att flytta fram flera av mina föreläsningar. Nedan […]

Efter en galen anstormning efter boken måste vi ta en paus!

I förgår delade vi ett sådant underbart litet meddelande från en tonåring som berättade hur hans pappa läst ur min bok för honom på kvällarna. Detta spreds snabbt och ledde […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.