Min digitala turné är i full gång!

Som många redan vet fick jag i våras avbryta min föreläsningsturné. Jag sköt då upp den till nu i höst men fick för någon månad sedan ställa in de fysiska träffarna helt. Men jag berättade då att alla ni som hade bokat biljetter skulle få chansen att uppleva det hela digitalt istället. Så i morgon är det dags för fösta stoppet.
Vi träffas på zoom och länkarna till varje kväll ska ni ha fått i era mailboxar vid två tillfällen. (Kolla skräpkorgen om ni är tveksamma). Om du av någon händelse inte hittar länkarna så Maila mig så löser vi detta. ( info(at)mickegunnarsson.com)
Ni väljer själva vilken kväll eller kanske till och med kvällar som passar er bäst. Ingen föranmälan krävs , bara hoppa in några minuter innan start.
Bra om ni har tillgång till kamera och mikrofon. Men allt detta står i era mail.
Vi ses snart!
Kram/Micke ❤️🙏🏼❤️
Valbara datum:
15/9 – Start 19.00 – 21.00
23/9 – Start 19.00 – 21.00
1/10 – Start 19.00 – 21.00
13/10 – Start 19.00 – 21.0

Barnatro SEPTEMBER 21, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “Min digitala turné är i full gång!”

Lämna ett svar


Dags för ett socialt experiment, iallafall för mig!

Med detta inlägg tar jag nu paus från sociala medier Juli ut. (4veckor) Detta har jag inte gjort på över 20 år då jag slet med Icq, Lunarstorm, Glocalizer mm […]

Hur kan vi må så dåligt när vi vill må så bra?

En veckas intensivt sökande… Efter senaste veckans olika händelser där vi mött handel av människor, utnyttjanden och begär har jag verkligen berörts. Ställt mig själv en mängd frågor. Har botaniserat […]

NU FÅR JAG ÄNTLIGEN AVSLÖJA! DETTA ÄR HELT SJUKT!!

Jag kommer att tala på den internationella konferensen Flow Summit 2020. 27 föreläsare från hela världen och där jag är en av fem nordiska. En digital konferens under fem dagar […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.