Nu kan du boka biljetter till fyra nya event i höst!

Välkommen hem!

Efter förra veckans smått magiska möte så har jag bestämt mig för att fortsätta med samma koncept!

Nu kan ni boka platser till höstens öppna event! Jag kommer under fyra kvällar bjuda in till en skön stund då vi tar oss hem igen. Under 90 minuter kommer jag ta med er på en resa där vi både får skratta men även stressa ner en smula. Kvällen innehåller en unik föreläsning skapad i stunden på valt tema. Därefter möts vi i en gemensam meditation. Vi avslutar med frågestund, sharing och reflektion. Priset för biljetten sker efter egen förmåga och swishas på plats. Du måste däremot boka biljett för att kunna delta. Kvällen sker via Zoom och vi startar 20.30 – 22.00. För bokning av biljetter klicka här!

Höstens teman:

15/10 – Välkommen hem till Kärleken.

21/10 – Välkommen hem till Kroppen.

10/11 – Välkommen hem till Barnen.

24/11 Välkommen hem till det Större.

 

Så här sa några deltagare efter vår premiär förra veckan:

”Känner mig mer i kontakt med livet!”

”Tack Micke, jag kom djupt ner i lugnet i havet”

”Tack för att du gav mig mod att våga möta mig.”

”Helt fantastiskt på alla sätt och vis. Jag kommer ta med mig kärlek.”

”Tusen tack Micke helt underbart du ger sååååå mycket kärlek 💕 älskar den meditationen.”

Välkomna hem!

 

Kram/Micke
Foto: Caluva Foto

Föreläsningar SEPTEMBER 29, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “Nu kan du boka biljetter till fyra nya event i höst!”

Lämna ett svar


Min digitala turné är i full gång!

Som många redan vet fick jag i våras avbryta min föreläsningsturné. Jag sköt då upp den till nu i höst men fick för någon månad sedan ställa in de fysiska […]

Dags för ett socialt experiment, iallafall för mig!

Med detta inlägg tar jag nu paus från sociala medier Juli ut. (4veckor) Detta har jag inte gjort på över 20 år då jag slet med Icq, Lunarstorm, Glocalizer mm […]

Hur kan vi må så dåligt när vi vill må så bra?

En veckas intensivt sökande… Efter senaste veckans olika händelser där vi mött handel av människor, utnyttjanden och begär har jag verkligen berörts. Ställt mig själv en mängd frågor. Har botaniserat […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.