Tre spännande Livesamtal i November på Instagram!

Tre nya samtal!

Nu är tre nya livesamtal är planerade. Jag älskar verkligen mötet med människor. Och där man tillsammans har utforskande samtal om viktiga ämnen. Där det inte handlar om debatter, rätt, fel, vinnare eller förlorare. Utan ett samtal för att växa och att även så att de som deltar och lyssnar på samtalen kan känna detsamma.
Senaste månaden körde jag live med @sandraaggemo om känslor och sårbarhet i relationer. Jag fick även träffa @monikabjorn @starkgenomklimakteriet och tala om hur vi som partners kan stötta våra kvinnor i klimakteriet. Dessa samtal hittar ni i min IGTV här på Instagram.

”Tillitsverket” Mån 9/11 kl 12.00

Och nu är alltså tre nya samtal i November bokade. Först ut är @stiba000 på @tillitsverket
Vi vill samtala om lekens betydelse för våra barn men även för oss vuxna. Jag menar att Tillitsverket spelar en så viktig roll i den värld vi vill se födas! Att leka är att leva. Att leva är att leka.

”PTMorsan” Tors 19/11 kl 20.00

En vecka senare är det @ptmorsan jag får äran att träffa. Hon är verkligen en sann inspiratör när det gäller hälsa och träning. Och hon har bland annat hjälpt mig på distans då jag fick muskeldelning i buken. Vi kommer prata om hur hälsa kan bli lätt till ohälsa och om ansvaret för just vår egen hälsa. Så kul!!

”Johanna Lassnack” Tors 26/11 kl 20.00

Sist men inte minst ska jag äntligen få köra live med @johannalassnack förutom att hon driver @ryttarinspiration och inspirerar en massa ungdomar till glädje gällde hästsporten så är hon en otroligt klok kvinna! Hon har blivit en fin vän till mig och jag vill tala med henne om prestation, skolstress och att våga vara jag. Hoppas många ungdomar och föräldrar lyssnar på detta samtal!

Vill ni ställa frågor till oss så gör det antingen när vi är live eller skicka oss meddelande via mitt Instagram @mickegunnarsson

Välkomna till tre fina samtal!
Alla sker vi Instagram live. Ni klickar min eller gästens profilbild då vi startar.

Kram/Micke ❤️🙏🏼❤️

 

Inspiration NOVEMBER 06, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “Tre spännande Livesamtal i November på Instagram!”

Lämna ett svar


Klimakteriet 1.0 för män!

”Välkommen till årets kanske mest viktigaste samtal för dig som supportar en kvinna genom klimakteriet.” Välkommen till ett samtal där jag vill prata med eldsjälen, författaren, föreläsaren och inspiratören Monika […]

Då många önskat att kunna ladda ner inlägget från Instagram så kommer det här!

Hej! I veckan så publicerade jag en text på Instagram som bla annat finns i min ungdoms och föräldrarbok ”Tio saker som…”. Texten heter ”Kära tonåring du är inte här […]

Nu kan du boka biljetter till fyra nya event i höst!

Välkommen hem! Efter förra veckans smått magiska möte så har jag bestämt mig för att fortsätta med samma koncept! Nu kan ni boka platser till höstens öppna event! Jag kommer […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.