Jag avslutar detta året analogt.

Kära vänner! Jag har nu beslutat mig för att gå i ide en månad framöver. Jag hade planerat för en digital julkalender, digital workshop och digitalt julfirande. Men jag känner i mitt innersta väsen just nu att jag behöver göra tvärtom. Jag ska istället bli sjukt analog och lägga allt mitt fokus på min fortsatta inre resa, min underbara älskade och livsviktiga @jennygunnarsson och mina barn. Jag ska unna mig än mer natur, vila, kallbad, läsa böcker, meditation, träning, lathet, serier, närhet och passion.

Jag älskar allt jag gör här på sociala medier. Inte ett inlägg, kommentar eller dm kommer från någonstans än ur mitt hjärta. Men samtidigt har detta året varit galet utmanande på många sätt. Fått ställa om, utmanas ekonomiskt, ensamhet i min källare, hur jag plötsligt är hemma hela tiden vilket varit helt underbart men även utmanande, barn som har flyttat hemifrån osv

Så jag behöver vårda mig själv och mina närmaste en period nu. Stänga av allt brus och bara vara närvarande här och nu. Att återigen påminna mig om att jag inte är livsviktig. Att planeten antagligen kommer fortsätta snurra trots avsaknaden av uppdateringar på julgröt, tomtar, eventuella snöjulstjärnor och nyårsraketer.

Kanske är vi flera som har samma behov just nu. Det är kluriga tider, tuffa tider men även spännande. Så glöm inte bort att ta hand om er. Prioritera det som är viktigt på riktigt. Riktigt för just dig och livet i stort.

Så… om ni behöver komma i kontakt med mig gällande bokningar eller akuta saker, ring, sms:a eller maila. Och för er som vill handla i min e-shop, den är öppen!

Och för alla er som har min app. Ni sitter säkert. Jag kommer fortsätta med dagens tanke och jag kommer även släppa lite nytt varje vecka 😉

Och sist, den 17/12 kl 19.00 så föreläser jag live på kvix.se på temat ”Från utbränd till nytänd!” 
Helt gratis!

Ps. Jag älskar er allihop och ni är helt chanslösa att få mig att göra något annat.

God Jul & Gott Nytt År
/Micke ❤️🙏🏼❤️

Barnatro DECEMBER 04, 2020

KOMMENTARER

0 svar till “Jag avslutar detta året analogt.”

Lämna ett svar


Tre spännande Livesamtal i November på Instagram!

Tre nya samtal! Nu är tre nya livesamtal är planerade. Jag älskar verkligen mötet med människor. Och där man tillsammans har utforskande samtal om viktiga ämnen. Där det inte handlar […]

Klimakteriet 1.0 för män!

”Välkommen till årets kanske mest viktigaste samtal för dig som supportar en kvinna genom klimakteriet.” Välkommen till ett samtal där jag vill prata med eldsjälen, författaren, föreläsaren och inspiratören Monika […]

Då många önskat att kunna ladda ner inlägget från Instagram så kommer det här!

Hej! I veckan så publicerade jag en text på Instagram som bla annat finns i min ungdoms och föräldrarbok ”Tio saker som…”. Texten heter ”Kära tonåring du är inte här […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.