2021, Välkommen till ”Nyfikenhetens år”.

Hej vänner!

Antar att det är hög tid för mig att uppdatera min så kallade blogg. Vet inte riktigt om jag kan kalla den för blogg längre, det är ju mest Instagram och min Facebooksida som är min mer löpande plats för inspiration och uppdateringar. Och så klart min App där jag varje dag är närvarande på olika sätt. Men samtidigt kan man ju se denna sidan för en plats för information om mig, bokningar och min butik. Men inte så mycket interaktion.

Nyfikenhetens år.

Jag har valt att kalla året 2021 för ”Nyfikenhetens År”. Min fru Jenny och jag har som tradition att döpa våra år och gjort det säkert 10 år tillbaka. 2021 vill jag vara än mer öppen för nya vägar, möten och utmaningar. Att inte fastna i något enskilt spår eller sanning. Utan mer nyfiket utforska det som kommer till mig med lust och glädje. Uppleva den där pirrkänslan i kroppen när man ger sig ut på lite tunnare is.

2020 var verkligen ett år som på många sätt krävde detta. Alla våra jobb försvann på inom loppet av två veckor. Vi fick verkligen ställa om. Detta gjorde vi genom dels att utforska det digitala än mer men kanske framförallt lägga tid på vårt egna inre och vår relation. Det har blivit många mils skogspromenader med samtal och funderingar. Vi har tagit hand om vår hälsa, lyssnat på vår kropp och så har vi så klart spånat idén och drömmar. Detta har verkligen behövts när tryggheten i jobb och ekonomi slagits undan på många sätt. Så även om Coronan på ett sätt golvat oss så har vi samtidigt rest oss upp i kanske en än mer starkare och medveten version av oss själva.

Jag tror våren kommer fortsätta vara utmanande gällande uppdrag och fysiska föreläsningar och workshops. Jag hoppas dock att hösten är tiden då det börja ljusna igen. Det är då vi återigen får kramas och umgås i större grupper. Jag längtar!

Vad vill jag förverkliga i vår?

Men samtidigt tänker jag inte leva i framtiden, där händer aldrig något, utan det är i nutiden jag och du lever. Så vad ska jag sjösätta i vår?
Här kommer några saker:

*Lansera ny version av min app, ”Micke Gunnarsson och Vänner”.

Detta är så spännande. Jag vill verkligen sakta men säkert bygga en plattform där vi kan hjälpas åt att vakna upp lite mer, må lite bättre och utveckla oss som människor. Detta i roller som föräldrar, partners, lärare, pedagoger, vänner, ledare osv. Läs mer om appen här.

*Ny version av SönsdagsLive!

Under hela våren så kommer jag minst varannan Söndag arrangera en timmes workshop/samtal live via zoom. Här ska jag busa och testa fullt ut. Det kommer bli gäster, workshops, föreläsningar, filmvisning, utmaningar, övningar …mm. Som ett litet interaktivt TV-program på bästa sändningstid, kl. 19.00 – 20.00 För att delta så krävs det dock att ni laddat ner min app och betalat den symboliska summan av 149kr/år! Försöker få detta att täcka mina kostnader för själva appen. Ladda ner appen här! Iphone Android

*Digitala föreläsningar och workshops.

Självklart kommer jag fortsätta att göra uppdrag för kunder som önskar föreläsningar eller workshops digitalt. Att vi tillsammans löser de behov som finns och tänker kreativt kring detta. Ni kan läsa mer om hur jag föreläser under epidemin här. Jag kommer även medverka på vissa helt öppna föreläsningar digitalt och även arrangera en del själv. Vill ni läsa mer om hur jag föreläser digitalt, klicka här och håll även utkik i mina kanaler på sociala medier.

*En bok och ljudbok!

Jag har som mål att lansera min nya bok med arbetsnamn ”Borta bra, hemma bäst.” Den är så gott som helt klar nu och ska även spelas in av mig. I dessa tider väljer jag dock att inte trycka upp den i pappersformat utan den kommer att finnas att läsa, laddas ner eller lyssnas på i min app. Där kommer den inte kosta någonting förutom att du betalat för appen så klart. Jag väljer att testa på detta vis. Spännande!

*En ny barnsaga med ”Farbror Mys”.

På samma sätt som ovan kommer jag lansera del 2 i serien ”Farbror Mys.” Precis innan jul så dök första sagan upp som ljudbok i min app. Då besökte han Zoo med en förskoleklass. Och med hans hemlighet (som jag inte tänker avslöja här) så blev det så klart tokigt. Sagan kommer även finnas i textform så fort den nya versionen av appen är släppt. Passar de mindre barnen tänker jag.

*Nya möten med spännande människor!

Jag kommer även fortsätta bjuda in till samtal med människor jag tycker är spännande. Detta kommer ske på Instagram Live och även andra plattformar. Älskar dessa möten. Vill ni se höstens olika möten så besök mitt instagramkonto @mickegunnarsson och gå till min IGTV kanal.

*Hemligheter

Sedan så kommer jag vara inblandade i ett antal helt nya projekt. Jag kan inte riktigt avslöja dessa än. Men ni kommer få reda på detta efter hand. Håll utkik i appen eller på sociala medier.

Detta är några av de saker jag kommer arbeta med i vår. Sedan är jag helt säker på att det är lika mycket som just nu är skrivit i stjärnorna men som jag under våren kommer bli varse. Ska bli otroligt spännande. Och så hoppas jag så klart att vi lite längre fram ska kunna återigen ses på stora och små fysiska scener. En tid då kramar, folksamlingar och fester återigen när det fullständigt normala!

Kram så länge!

/Micke
Foto: Caluva Foto

Inspiration JANUARI 19, 2021

KOMMENTARER

0 svar till “2021, Välkommen till ”Nyfikenhetens år”.”

Lämna ett svar


Jag avslutar detta året analogt.

Kära vänner! Jag har nu beslutat mig för att gå i ide en månad framöver. Jag hade planerat för en digital julkalender, digital workshop och digitalt julfirande. Men jag känner […]

Tre spännande Livesamtal i November på Instagram!

Tre nya samtal! Nu är tre nya livesamtal är planerade. Jag älskar verkligen mötet med människor. Och där man tillsammans har utforskande samtal om viktiga ämnen. Där det inte handlar […]

Klimakteriet 1.0 för män!

”Välkommen till årets kanske mest viktigaste samtal för dig som supportar en kvinna genom klimakteriet.” Välkommen till ett samtal där jag vill prata med eldsjälen, författaren, föreläsaren och inspiratören Monika […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.