”Appstinensen” är snart över! Välkomna till min nya app helt GRATIS!

Äntligen Gratis!

I morgon eftermiddag 10/3 är det äntligen dags. Jag är både stolt och nervös på samma gång. Men då ska äntligen min nya uppdatering av appen ut till alla er som vill. Och du kommer nu in i den helt GRATIS! Du kommer varje dag få en ny tanke från mig. En text och en egentagen bild där jag vill inspirera ,men även kärleksfullt irritera 😉 Detta för att dels dela med mig av mina egna erfarenheter och insikter men även för att stötta dig på din resa. Du bestämmer själv i appen vilket klockslag du vill ha denna dagliga tanke från mig.

För dig som vill mer.

Du får också helt gratis ta del av en del exklusiva filmer, poddar, artiklar, verktyg, events mm. Hoppas verkligen du ska inspireras! Om du sedan vill få full access till hundratals timmar med material, verktyg, kurser, nya produktioner varje onsdag samt livesändningar minst två gånger i månaden med jenny och mig, så behöver du bara betala 149kr/år! Just det, per ÅR! Jag vill att precis alla som vill ska kunna vara med, alla som vill lite mer, som vill utvecklas som människor och i våra roller som föräldrar, ledare, syskon, kollegor, älskare och älskarinnor…hahah! Så är det bara.

Så håll utkik i morgon!

Appen finns där appar finns!

Kram/Micke ❤️🙏🏼❤️

Inspiration MARS 09, 2021

KOMMENTARER

0 svar till “”Appstinensen” är snart över! Välkomna till min nya app helt GRATIS!”

Lämna ett svar


2021, Välkommen till ”Nyfikenhetens år”.

Hej vänner! Antar att det är hög tid för mig att uppdatera min så kallade blogg. Vet inte riktigt om jag kan kalla den för blogg längre, det är ju […]

Jag avslutar detta året analogt.

Kära vänner! Jag har nu beslutat mig för att gå i ide en månad framöver. Jag hade planerat för en digital julkalender, digital workshop och digitalt julfirande. Men jag känner […]

Tre spännande Livesamtal i November på Instagram!

Tre nya samtal! Nu är tre nya livesamtal är planerade. Jag älskar verkligen mötet med människor. Och där man tillsammans har utforskande samtal om viktiga ämnen. Där det inte handlar […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.