Premiär för min nya digitala kurs ”Föräldraskap i en digital tid”.

Stäng av datorn, maten är klar!

Upplever du också som vårdnadshavare, lärare eller pedagog att det blir en hel del konflikter, övertramp och missförstånd när det kommer till våra barn och den ”digitala världen”. Tjatet då maten är klar, sittandet vid datorn, utbrotten…osv? Jag har också erfarit allt detta.

En unik kurs för dig och ditt barn!

Nu har jag skapat 10 st filmer med olika teman som jag tror du kan känna igen dig i. Jag har samlat mina tankar och erfarenheter och hoppas dessa ska kunna stötta er framåt i er relation. Till varje film medföljer även arbetsmaterial som du och barnen kan göra tillsammans. Faktum är att hela kursen görs med fördel tillsammans med dina barn eller elever. Ni kan ta det i er egen takt film efter film som är ca 10-15 minuter. Kursen tar upp teman som bl.a gränser, säkerhet, kunskap, porr och ledarskap. Under ”Events” kan du även se tider för kommande uppföljning och vidare livesamtal där vi möts och reflekterar några gånger per år.

Allt samlat i min app!

Kursen finns just nu endast i min app ”Micke Gunnarsson & Vänner” som ni hittar där appar finns, söka bara på ”Micke Gunnarsson”. Kostanden är just nu endast 149kr/år och då öppnar ni dessutom upp hela appen med 100-tals timmar med inspiration i form av unika filmer, poddar, artiklar, live-events, coaching m.m.

Jag hoppas verkligen detta ska kunna inspirera er i er resa med våra barn. Att stärka vår relation och närmare varandra och inte tvärtom.

Kram/Micke

Inspiration MAJ 19, 2021

KOMMENTARER

0 svar till “Premiär för min nya digitala kurs ”Föräldraskap i en digital tid”.”

Lämna ett svar


Kära lärare, ta inte ditt uppdrag på allt för stor allvar, du är viktigare än så.

Kära lärare, ta inte ditt uppdrag på allt för stor allvar, du är viktigare än så. Som litet barn och utifrån dess känsla av nyfikenhet, upptäckarglädje och frihet kan det […]

”Appstinensen” är snart över! Välkomna till min nya app helt GRATIS!

Äntligen Gratis! I morgon eftermiddag 10/3 är det äntligen dags. Jag är både stolt och nervös på samma gång. Men då ska äntligen min nya uppdatering av appen ut till […]

2021, Välkommen till ”Nyfikenhetens år”.

Hej vänner! Antar att det är hög tid för mig att uppdatera min så kallade blogg. Vet inte riktigt om jag kan kalla den för blogg längre, det är ju […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.