Till alla mammor..ta chansen att få bli bjuden på en minisemester med hotellnätter, spa, coaching, hälsoboost mm

Tid för egentid.

För ett tag sedan fick jag en idé och en dröm jag skulle vilja förverkliga. Den handlar om att stötta mammor som ofta skriver till mig och berättar om deras trötthet, slit och kampen att få livspusslet att gå ihop. Det är lätt att snacka om närvaro, vila, meditation, hälsa, ta hjälp osv…men för många föräldrar är det inte enkelt. Det kan handla om allt ifrån ekonomi, relationer till sömnlösa nätter och hälsa.

Så jag vill ge ett antal mammor chansen att få boosta och återhämta sig under tre dagar. Där du släpper taget om allt och blir bjuden på två hotellnätter, mat, spa och även proffshjälp gällande en översikt vad du kan behöva för att boosta din hälsa. Dessutom kan du få träffa mig eller min fru Jenny för ett samtal eller kanske ett eget yogapass. Under Aug – Nov kommer jag utse en mamma per månad som tillsammans med en vän få ta del av detta. Det finns alltså 4 st chanser för dig/er att komma med. Dagarna kommer erbjudas i Ronneby så det är bara resan hit du måste fixa själv.

Mina Drömförverkligare

Företagen som gör min dröm möjlig är Ronneby Brunnshotell, som ligger i anrika Brunnsparken i Ronneby. Platsen som på slutet av 1800-talet blev landets främsta kurort. De kommer ta emot dig med värme och kärlek.

Den andra möjliggöraren är fantastiska Great Earth Scandinavia som kommer bjuda på professionellt stöd för att boosta din hälsa. Detta genom att ta fram ett personligt paket med tillskott och vitaminer skapat helt utifrån er situation och hälsa. Great Earth är proffs!

Vill du få chansen att ta del av denna gåva eller om du känner någon som borde få det, tipsa hej vilt och ansök sedan via formuläret via länken nedan. Jag kommer presentera de utvalda löpande under sommaren och hösten.

Klicka här för att ansöka om din egentid!

Ta chansen, ska bli så kul att få träffa just dig!

Kram/Micke & Jenny
Foto: @about_this_family (Susanne)
Vid frågor maila: info@mickegunnarsson.com

Inspiration JUNI 27, 2021

KOMMENTARER

9 svar till “Till alla mammor..ta chansen att få bli bjuden på en minisemester med hotellnätter, spa, coaching, hälsoboost mm”

 • Lena Svensson säger: 2021-06-27 kl. 21:49

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja ge denna chans till en 4 barns mamma. Eg säkert till både henne o hennes man m e n nu tänker jag främst på henne. Det finns säkert många som har det tufft på olika vis o jag är alltid av den åsikt att jag tänker att det är svårt att välja … dock finns det ju de som har ngt utöver. I denna familj finns diabetes som ju är jobbigt i sig. Men denna mamma har utöver det drabbats av cancer o genomgått tuff behandling. Varje gång jag träffar henne så har hon ändå verkligen försökt visa sig stark o glad för att det inte är värre. Förutom feta vet jag att hon självt haft förälder som drabbats o Dfr behövt hennes hjälp.
  Däremot känner jag henne inte så pass väl så att jag till 100% vet ifall hon kan/vill åka iväg men hoppas du kan ge mig chanse ändå
  Fortsatt mysig sommar önskar jag dej/er☀️

 • Maria Schönbeck säger: 2021-06-27 kl. 22:20

  Hej! Det här är ju verkligen en dröm för mig. Om en onåbar.. Önskar bara en paus. Jag är egentligen en pedagogisk kramig mamma som vill möta mina barn varje dag. Men jag orkar inte, mer än i tanken. Jag kämpar varje dag mot min utmattning, med 2 av mina 3 barn som har npf diagnoser som vi har fått kämpa för att de ska få och varje dag går jag till mitt jobb 50 % just nu där jag jobbar som elevcoach till npf barn. Och ja, jag har fått höra att jag borde byta jobb, att det är för krävande osv. Men jag älskar mitt jobb och det är aldrig det som bränner ut mig. Däremellan försöker jag hitta tiden till träning, mitt mittenbarn som numera är ett proffs i social kompetens när hon måste balansera livet mellan två npf brorsor och en trött mamma och tiden med min man. Det är en balansgång och stundtals så jobbigt att jag bara gråter och stundtals så stimulerande att jag jublar. Men mest av allt, önskar jag tid för mig. Tid för Maria, att bara få göra något som enbart är för mig, att få träna ensam (nu går det enbart ut på att springa brevid mina pojkar när de cyklar för att bli av med energi..) att få sova ensam. Att slippa balansera, hitta lösningar, tjafsa om smått och stort. Att få andas, känna andetagen och verkligen komma ner i ro. Som sagt, önskar mig själv denna resa, denna dröm. Hade gjort mig så lycklig, lugn och förhoppningsvis gett tillbaka lite av den där mamman med orken och leken. Hade även varit fantastiskt att få ta del av din och Jennys klokhet och visdom.

 • Anna säger: 2021-06-28 kl. 05:41

  Ni gör verkligen världen till en mer kärleksfull plats att vistas på Micke och Jenny!
  Tack för fint initiativ ❤️

 • Petra Gladh säger: 2021-06-28 kl. 09:23

  Vad underbara Ni är som vill ge denna gåva sänt från ovan för många av oss.. Jag önskar alla som valt att delta lycka till ❤️

 • Lill Tinnerholm säger: 2021-08-16 kl. 21:41

  Hej!
  Det vore alldeles galet magiskt, fantastiskt, lyxigt och drömmigt att få chansen till detta. Jag tar med mig min nära väninna och dessutom kusin Lena som också fullständigt hade älskat att få åka med. En sånt fantastiskt initiativ och med mycket kärlek & känsla ! Varmaste hälsningar Lill

Lämna ett svar


Skolan ska roa inte oroa.

En skola i förändring Snart börjar det komma en tid då skolans system kommer genomgå drastiska förändringar. Detta kommer att ske i den takt människor börjat vakna upp och bli […]

Premiär för min nya digitala kurs ”Föräldraskap i en digital tid”.

Stäng av datorn, maten är klar! Upplever du också som vårdnadshavare, lärare eller pedagog att det blir en hel del konflikter, övertramp och missförstånd när det kommer till våra barn […]

Kära lärare, ta inte ditt uppdrag på allt för stor allvar, du är viktigare än så.

Kära lärare, ta inte ditt uppdrag på allt för stor allvar, du är viktigare än så. Som litet barn och utifrån dess känsla av nyfikenhet, upptäckarglädje och frihet kan det […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.