Hej vänner…tänkte bara höra av mig här på min ”blogg”.

Vi växer!

Som ni märker så uppdaterar jag mer sällan än ofta här. Det är fullt fokus på Instagram, Facebooksidan och Appen. Det är där det händer. Och vi börjar nu bli många i appen. Så kul!! Att vi liksom skapar en egen plattform bortanför bruset.

Senaste LiveSöndagen med Doktor Diamantis blev helt full 10 minuter innan start!! Tyvärr var det många som inte kom in i rummet, men samtalet finns nu som ny Pod för er som prenumererar. Där kommer samtliga kommande Livesöndagar att finnas i efterhand att lyssna på. Nu på söndag 28/11 så kommer vi köra igen. Då med en drömgäst. Kommer ev att avslöja vilken innan….;-)

Motivationsdagen!

Just nu är jag ute på en slags turné skulle man kunna säga. Framförallt är det med ”Motivationsdagen” där jag tillsammans med Mark Levengood, Kalle Zackari Wahlström, Anna Bennich , Emma Molin, Tina Thörner och Janne Andersson inspirerar tillsammans i Malmö, Göteborg och Stockholm. Så himla kul och fint på samma gång.

Tog slut!

Kan också säga att mina nya ”Mirakelknappar” som jag lade ut i butiken i veckan tog slut på 5 min!! Helt galet. Men Jenny och jag ska försöka fixa nya till den 26/11!

Sedan har jag några hemligheter på gång…säger inte mer än så.

Kram från ett tåg mot Göteborg!

/Micke

Inspiration NOVEMBER 24, 2021

KOMMENTARER

0 svar till “Hej vänner…tänkte bara höra av mig här på min ”blogg”.”

Lämna ett svar


Helt helt galet. Nu startar Flow Summit 2021!

Helt, helt galet! Jag nyper mig i armen då jag ser mig själv på bilden..hahaha! I morgon Onsdag 20/10, startar Flow Summit 2021. En hel vecka fullproppad med talare från […]

När man liksom inte orkar ta emot mer…

En följare, Åsa, hörde av sig till mig och ville dela en sång hon hade gjort till en av mina texter. Texten i sin helhet kan du hitta här på […]

Ta tillbaka makten och bli din egen möjliggörare.

Tack för medvetenheten! Min önskan med dessa ord är att de kanske på ett enklare sätt än du anar kan stötta dig i att må bättre. Med bättre menar jag […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.