YES! Det blir extra Mamma Tid även 2022. Ansök nu!

Nu har jag lagt ihop pusslet. Detta innebär att alla ni mammor återigen kan ansöka om att få ”Egentid” på Ronneby Brunnshotell hela våren, Januari – Juni. En mamma tillsammans med en vän i månaden får alltså två övernattningar, mat, spa och även möjlighet till fika med mig om ni vill. Då kan vi snacka lite och klura ihop om livet i stort och smått. Ni får också en superfin present av Great Earth Scandinavia där de plockar ihop ett paket till dig med tillskott, vitaminer mm. De kommer kontakta dig för att just ge dig det du behöver. Du/Ni blir alltså bjudna på allt detta. Det enda du/ni behöver ordna är resan till och från Ronneby.

Anledningen till att jag gör detta är för att jag träffar så många mammor varje vecka, både fysiskt och digitalt som är trötta och på gränsen att liksom inte orka mer. Jag vill med detta ge er ett andhål för vila men också för viktig reflektion. Att landa in och ta med er lite nya insikter och energi hem ingen.

Vill som avslutning även överraska och tipsa dig om att Great Earth Scandinavia har sagt att alla ni mammor kommer få 20% rabatt från nu och fram till Juni ut på alla deras produkter (med ordinarie pris). Detta oavsett om ni blir utvalda eller ej. Använd koden ”MICKE20” när ni beställer. (Ett tips kan vara att besöka deras ”behovstest”. Där kan man få koll på vad man kan behöva för tillskott eller vitaminer. Så glöm inte att BOOSTA dig.)

KLICKA HÄR FÖR ATT ANSÖKA OM ATT FÅ VARA EN AV DE UTVALDA MAMMORNA!

Tack Ronneby Brunn och Great Earth för att ni gör detta möjligt!

Kram/Micke❤️🙏🏼❤️

Föräldrarskap DECEMBER 01, 2021

KOMMENTARER

0 svar till “YES! Det blir extra Mamma Tid även 2022. Ansök nu!”

Lämna ett svar


Hej vänner…tänkte bara höra av mig här på min ”blogg”.

Vi växer! Som ni märker så uppdaterar jag mer sällan än ofta här. Det är fullt fokus på Instagram, Facebooksidan och Appen. Det är där det händer. Och vi börjar […]

Helt helt galet. Nu startar Flow Summit 2021!

Helt, helt galet! Jag nyper mig i armen då jag ser mig själv på bilden..hahaha! I morgon Onsdag 20/10, startar Flow Summit 2021. En hel vecka fullproppad med talare från […]

När man liksom inte orkar ta emot mer…

En följare, Åsa, hörde av sig till mig och ville dela en sång hon hade gjort till en av mina texter. Texten i sin helhet kan du hitta här på […]

SENASTE FRÅN INSTAGRAM

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.