Barnatro AB

Barnatro är den plattform utifrån Micke & Jenny Gunnarsson utvecklar sina drömmar. Vi rör oss inom områden som idé, inspiration och hälsa. Vi ser företagsamhet som ett sätt att utvecklas. Vi kallar det att ”poppa”. Vi vet att i varje litet majskorn finns allt som behövs bara det får rätt förutsättningar. Så är det för oss och för dig med och för varenda unge!
PoPP!

Historia och kuriosa.

Vi (Jenny & Micke) träffades redan 1992. Det var ett tag sedan nu 🙂
Vi fann varandra då vi båda arbetade inom Teaterns Värld.
Vi har alltid på något sätt kretsat i våra jobb och utbildningar kring samma teman, idé, inspiration och hälsa. Vi har även haft ett gemensamt intresse kring barn och unga.

Idag har vi tre söner själva och vi har även under vissa perioder agerat stödfamilj. 20 år senare kände vi att det var dags att släppa de trygga formera och våra anställningar, det var dags att våga ta oss till den dröm vi hade haft så länge, att få jobba ihop. Det var då .barnatro föddes.

Vi har sagt att det är en plattform för våra och andras drömmar. Det handlar inte för oss om att ta fram en affärsidé, snarare en livsidé. Vi vill stötta människor och organisationer på olika sätt i sin utveckling i livet. Detta genom idé, inspiration och hälsa.

Varför namnet Barnatro?

För det första, vi måste tro på våra barn men även på barnet i oss själva. Vi tror att det bästa sättet att ta hand om våra barn och unga, även om det är inom skolvärlden eller i våra familjer så börjar det med att ta hand om oss själva, det vill säga, det egna inre ledarskapet.

”Det största problemet i världen handlar inte om krig, svält, pengar, makt, religion eller miljöförstöring. Det största problemet är att så många av oss inte älskar det vi möter då vi ser oss själva i spegeln.” /Micke Gunnarsson

Adress:
Barnatro AB
Övre Brunnsvägen 81
37236 Ronneby

Jenny Gunnarsson
jenny@barnatro.se
0709-628 690

Micke Gunnarsson
micke@barnatro.se
0709-161663

Epost: info@barnatro.se

Oficiell hemsida: www.mickegunnarsson.com

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.