BESTÄLLNING OCH PRISER

Priserna visas i svenska kronor SEK och inkluderar 6% eller 25% moms beroende på val av vara. Denna information visas i din kundvagn.
Fraktavgifter och betalningsavgifter ingår inte. Ingen minsta ordersumma.

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den mejladress du angivit i beställningen.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans, dvs. förälders, tillstånd.

Köp från andra länder än Sverige tillämpas endast kortbetalning.

LEVERANS

Ordrar skickas från oss varje onsdag. Leveranstid är max 10 dagar från att varan är beställd beroende på var i Sverige du bor.

Det är ditt ansvar att lösa ut försändelsen på utlämningsstället inom 14 dagar. Ej uthämtade paket debiteras med 250 kr. Ångrar du ditt köp måste paketet först hämtas ut innan det skickas tillbaka, för att undvika avgift för outlöst paket, fn 250 sek. Att inte hämta ut paketet är således inte ett sätt att använda ångerrätten.

Leveransen innehåller dina varor samt en följesedel.

Vi garanterar dock inte att varorna kommer fram inom angiven leveranstid då oförutsedda förseningar kan uppstå. Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

FRAKT

Leverans inom Sverige:

Frakt tillkommer med 49 kr.

Leverans till andra länder inom Norden:

Frakt tillkommer med 89 kr.

ÅNGERRÄTT / REKLAMATION

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. Var det gäller kläder så ska samtliga lappar finnas kvar och sitta fast i plaggen. Plaggen ska vara oanvända, otvättade samt det får inte lukta rök eller finnas djurhår.

Ev frakt/betalningskostnader på den ursprungliga ordern återbetalas ej.

Vid retur står du för returfrakten. Om det är något fel på varan eller om vi gjort något fel står vi för returfrakten samt frakt för att skicka ny vara till dig. Tyvärr har vi i dagsläget inte möjlighet att administrera byten utan ny order görs då.

Vid reklamation eller retur vänligen kontakta oss:
info@barnatro.se

BETALNINGSSÄTT

Kortbetalning/Överföring via internetbank: Kortbetalning sker med PayPal och Stripe som samarbetar med Visa/Mastercard.

Faktura:

Fakturaavgift tillkommer med 29 kr. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar. Om betalning inte är fullgjord senast på fakturans förfallodag debiteras en dröjsmålsränta på 10%.

ALLMÄNT

För dig som är privatperson gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen. Dina lämnade personuppgifter skyddas enligt Personuppgiftslagen och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.

INFORMATION OCH BILDER

Vi reserverar oss för slutförsäljning. Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor som förekommer i vårt sortiment. Vi kan inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende, färg och beskaffenhet.

TVIST

Om tvist skulle uppkomma kommer vi att i så fall följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

FÖR BOKNING OCH KONTAKT

Kontaktformulär


Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev i samarbete med Jesper Juul & Family Lab!

Kontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.