Bilder på Micke Gunnarssons App

Ta del av 100-tals timmar av film och ljud! Få tillgång till konkreta verktyg, texter, daglig inspiration och möjligheten till direkt coaching.

Mickes dröm med appen…

Min dröm är att kunna finnas med människor överallt när de behöver lite stöd, inspiration eller är i behov av att kunna bolla en fråga. Att vara en medmänniska som finns där. Jag känner att mina möten med människor via mina föreläsningar och workshops inte räcker till. Jag kan inte vara överallt med min kropp, men med appen kan jag det.

Jag har också valt att göra en egen plattform för att ta mig själv ut ur stressen som vi kan känna via sociala medier. Och där allt man skapar ska vara reklambaserat eller finansierat av kommersiella samarbeten. Min dröm är att mina ”App-vänner” ska uppleva så pass stort värde genom appen att de istället vill investera en kebabpizza och en läsk per år. Att vi tillsammans istället blir varandras sponsorer. Se inte denna app som en app utan snarare som ett eget litet krypin där vi tillsammans kan hjälpa varandra att växa över tid. En lekplats där vi kan vara nära varandra!
/Micke Gunnarsson

Några röster om…

Som en stillsam virvelvind i sinnet.
Finns flera goda anledningar att unna sig denna app: Mickes inlägg håller dig i handen när du vill finna din väg från ORO till RO. Och du får definitivt också ROligt på vägen! Hans tankar utmanar, så att du ofta tvingas tänka ett varv till ,”stretcha hjärnan” lite så den inte stelnar till och fastnar i sitt tankemönster! Du ruskas om lite lagomt men alltid på ett kärleksfullt sätt. En ömsint knuff på din inre resa. Han serverar sina sanningar/ insikter som ett buffébord för hela människan. Man kan plocka av det som bjuds lite som man vill och kanske våga prova något nytt… /Tottsilott

Alla föräldrars bästa inspiration
Med kärlek och respekt för både barnen och föräldrarna är Micke ett fint stöd för mig i den förvirring och desperation det ibland innebär att vara förälder. När jag behöver stöd tar jag upp Micke ur min egen ficka. Så praktiskt 😊 Tack! / Jana Kiruna

En stubbe i skogen
Tack för en otroligt fin app. Jag är tacksam att du inte har reklam och jag betalar gladerligen en summa för att slippa det. Jag känner att min jakt på lugn och ro inte går han i hand med reklamhets (som det ofta blir med banners osv). Om jag ska försöka sätta ord på detta så känns det som din app sitter på en stubbe någonstans i skogen, och att man får komma och hälsa på när man öppnar appen, för att mötas och ta det lugnt en stund. / Myyller

Inte en app, det är en vän
Gillar Micke och hans tankar och budskap skarpt. Att få ha med sig allt detta och väldigt mycket till betyder mycket för mig i min vardag.
Detta är inte en app – det är en vän. / Hasse Carlsson

En bägare av visdom…
Det är många som kan kläcka ur sig klokheter, men jag vet få som gör det med sån träffsäker, skarp och samtidigt ödmjuk framtoning som Micke. Och vilken intensitet! Dagliga videor, texter och bilder som till och med jag kan avundas hastigheten i – och att se den kvantiteten innehåller sån kvalitet är oerhört imponerande. Tack Micke – du är en av mina bästa ”mentorer” jag får äran att umgås med på distans i fysisk form (men nära i digital form) var dag. Skärmtid när den är som bäst och ger mest nytta… 😊🙏👍👏 / Okram

En mycket bra app!
Lätt att förstå. Bra instruktion och man lär sig den direkt. Och innehållet är super! Verkligen värd sitt pris många gånger om. / Agneta Holmström

Hur funkar appen?

Appen uppdateras ständigt. Just nu (Januari 2020) innehåller den:

Dagens bild och text:
Varje dag så får du en unik text och en bild som kan hjälpa dig på din egen resa. Kanske är det en fråga för dig att fundera på eller en tanke från Micke. Bilderna är också tagna av honom själv på hans egna livsresa. Du bestämmer själv vilken tidpunkt på dagen du vill ha denna hälsning från Micke.

Filmer:
Här kan du ta del av en mängd filmer som redan finns på nätet med Micke men du får också tillgång till helt nya och exklusiva filmer just för appen.

Ljudböcker:
Mickes senaste bok ”10 saker jag vill säga till mina barn innan jag dör.” riktar sig till ungdomar och unga vuxna, men har som syfte att skapa nya möten tillsammans med oss vuxna. ”När jag gör som jag gör” är en liten bok som handlar om bemötande ur ett barns perspektiv till vuxenvärlden. Ljudböckerna finns bara att nå via appen. Annars finns de bara tryckt i pappersform.

Poddar:
”Tre frågor om föräldraskap.”
Micke och ibland gäster reflekterar i varje avsnitt över tre frågor som föräldrar ställt senaste tiden via olika kanaler. (Premiär 31/1 – 2020)

”Barnatro”
Micke med gäster tar upp egna ämnen som rör livet med barn.

”Små Stora Tankar”
Små korta avsnitt på knappt tio minuter där jag tar upp en liten stor insikt om livet.

”Andras poddar”
Här har vi samlat en mängd olika poddar där Micke figurerat i och intervjuats. Ämnena har handlat om utbrändhet, hälsa, föräldraskap, stress, kärlek, relationer, internet och sociala medier mm.

Chilla:
Här är en samlingsplats för avslappning, inre arbete och reflektion. Innehåller olika verktyg och ledda meditationer.

Artiklar:
Här kan du söka bland en mängd olika artiklar som jag kontinuerligt publicerar kring olika ämnen.

Ställ en fråga:
Här finns en coachingfunktion där du direkt kan ställa en fråga till Micke och få ett svar och ytterligare ett perspektiv på vägen för att du ska kunna skapa din egna sanning.
Just nu får svar inom ca 10 dagar.

Lekplatsen
Till appen finns en sluten Facebookgrupp där ni kan ta del av livesändningar och spännande möten. Jag sänder i stort sätt varje vecka!

Överraskningar
Micke kommer via appen kunna hitta på en mängd olika bus. Bjuda på lunch, blinddates, erbjudanden, exklusiva föreläsningar och texter. Dessa aktiviteter kommer upp som små överraskningsnotiser!

Hur laddar jag ner appen…

Appen kostar 149 kr/år…det vill säga en kebabpizza och en läsk per år.
Har du en iPhone laddar du ner den HÄR. Och har du en Androidtelefon …laddar du ner den HÄR.

Kram/Micke

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.