Ta del av 100-tals timmar av film och ljud! Få tillgång till konkreta verktyg, texter, daglig inspiration och möjligheten till direkt coaching.

Mickes dröm med appen…

Min dröm är att kunna finnas med människor överallt när de behöver lite stöd, inspiration eller är i behov av att kunna bolla en fråga. Att vara en medmänniska som finns där. Jag känner att mina möten med människor via mina föreläsningar och workshops inte räcker till. Jag kan inte vara överallt med min kropp, men med appen kan jag det.

Jag har också valt att göra en egen plattform för att ta mig själv ut ur stressen som vi kan känna via sociala medier. Och där allt man skapar ska vara reklambaserat eller finansierat av kommersiella samarbeten. Min dröm är att mina ”App-vänner” ska uppleva så pass stort värde genom appen att de istället vill investera en kebabpizza och en läsk per år. Att vi tillsammans istället blir varandras sponsorer. Se inte denna app som en app utan snarare som ett eget litet krypin där vi tillsammans kan hjälpa varandra att växa över tid. En lekplats där vi kan vara nära varandra!
/Micke Gunnarsson

Några röster om…

Som en stillsam virvelvind i sinnet.
Finns flera goda anledningar att unna sig denna app: Mickes inlägg håller dig i handen när du vill finna din väg från ORO till RO. Och du får definitivt också ROligt på vägen! Hans tankar utmanar, så att du ofta tvingas tänka ett varv till ,”stretcha hjärnan” lite så den inte stelnar till och fastnar i sitt tankemönster! Du ruskas om lite lagomt men alltid på ett kärleksfullt sätt. En ömsint knuff på din inre resa. Han serverar sina sanningar/ insikter som ett buffébord för hela människan. Man kan plocka av det som bjuds lite som man vill och kanske våga prova något nytt… /Tottsilott

Alla föräldrars bästa inspiration
Med kärlek och respekt för både barnen och föräldrarna är Micke ett fint stöd för mig i den förvirring och desperation det ibland innebär att vara förälder. När jag behöver stöd tar jag upp Micke ur min egen ficka. Så praktiskt 😊 Tack! / Jana Kiruna

En stubbe i skogen
Tack för en otroligt fin app. Jag är tacksam att du inte har reklam och jag betalar gladerligen en summa för att slippa det. Jag känner att min jakt på lugn och ro inte går han i hand med reklamhets (som det ofta blir med banners osv). Om jag ska försöka sätta ord på detta så känns det som din app sitter på en stubbe någonstans i skogen, och att man får komma och hälsa på när man öppnar appen, för att mötas och ta det lugnt en stund. / Myyller

Inte en app, det är en vän
Gillar Micke och hans tankar och budskap skarpt. Att få ha med sig allt detta och väldigt mycket till betyder mycket för mig i min vardag.
Detta är inte en app – det är en vän. / Hasse Carlsson

En bägare av visdom…
Det är många som kan kläcka ur sig klokheter, men jag vet få som gör det med sån träffsäker, skarp och samtidigt ödmjuk framtoning som Micke. Och vilken intensitet! Dagliga videor, texter och bilder som till och med jag kan avundas hastigheten i – och att se den kvantiteten innehåller sån kvalitet är oerhört imponerande. Tack Micke – du är en av mina bästa ”mentorer” jag får äran att umgås med på distans i fysisk form (men nära i digital form) var dag. Skärmtid när den är som bäst och ger mest nytta… 😊🙏👍👏 / Okram

En mycket bra app!
Lätt att förstå. Bra instruktion och man lär sig den direkt. Och innehållet är super! Verkligen värd sitt pris många gånger om. / Agneta Holmström

Hur funkar appen?

*Varje dag levereras en ny inspirerande tanke.

*En gång i veckan släpps en ny produktion i form av ljud, film eller text.

*Minst en gång i månaden bjuds du in till exklusivt live-event.

Gratis: Ta del av Dagens tanke, samt ett antal filmer, podavsnitt och artiklar.

Premium: Prenumerera och öppna upp hela appen för endast 149kr/år!

Funktioner och innehåll.

Dagens bild och text:
Varje dag så får du en unik text och en bild som kan hjälpa dig på din egen resa. Kanske är det en fråga för dig att fundera på eller en tanke från Micke. Du bestämmer själv vilken tidpunkt på dagen du vill ha denna hälsning från Micke.

Filmer:
Här kan du ta del av en mängd exklusiva filmer. Du får även möjlighet att gå olika kurser via film. Denna sektion uppdateras kontinuerligt.

Live:
Cirka två gånger i månaden så arrangerar Micke exklusiva ”Live-events”. Här sker en blandning av föreläsningar, workshops, gäster och samtal.

Böcker:
Här kan du både läsa och lyssna på olika böcker av Micke. Vill du beställa de i tryckt form finns de i webbshoppen.

Poddar:
I appen kan du ta del av Mickes egna poddar. Dessa handlar om allt ifrån föräldraskap till inre ledarskap. Vi har även samlat en mängd olika poddar där Micke figurerat i och intervjuats. Ämnena har handlat om utbrändhet, hälsa, föräldraskap, stress, kärlek, relationer, internet och sociala medier mm.

Artiklar:
Här får du tillgång till ett bibliotek med olika unika artiklar skrivna av Micke. Denna plats uppdateras kontinuerligt.

Verktyg:
Här hittar du verktyg för inre arbete. Ta del av olika meditationer, övningar, kurser och avslappning.

Privat grupp på Facebook:
Via denna grupp kan du kontinuerligt kommunicera men även delta på olika events.

Ställ en fråga:
Här kan du ställa en fråga direkt till Micke och få en reflektion och ytterligare ett perspektiv på vägen för att du ska kunna skapa din egna sanning. Svarstiden är ca två veckor.

Events-kalendarie:
Här kan du löpande se Mickes olika events som sker både digitalt och fysiskt runt omkring i landet. Här presenteras även exklusiva arrangemang bara för er som prenumererar på appen.

Hur laddar jag ner appen…

Appen är gratis för dig som vill ha dagens tanke, ett antal artiklar, filmer, poddar …
Vill du ha precis allt och få nytt material kontinuerligt så kostar den endast 149 kr/år…det vill säga en kebabpizza och en läsk per år.

Har du en iPhone laddar du ner den HÄR. Och har du en Androidtelefon …laddar du ner den HÄR.

”Se inte denna app som en app utan snarare som ett eget litet krypin där vi tillsammans kan hjälpa varandra att växa över tid. En vän i telefonen som stöttar oss på resan att bli än mer levande!

Kram/Micke

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.