Gratis kurs om våra barn & internet.

Ta del av min 7-dagars kurs där vi utvecklar vår egna förståelse och kunskap gällande våra barn och internet. Gå den när du vill, vart du vill och hur du vill.

Film om jämställdhet.

Jag vill med denna lite lätt hysteriska film visa på hur det inte handlar om jämställdhet utan snarare vår planets fortlevnad.

Mickes Figurer

Med start julen 2015 började jag teckna små figurer med olika budskap. Det har nu blivit flera hundra! Figurerna används bl.a av skolor i samtal med våra elever om livsfrågor. De har även inspirerat till personalfrågor. De har till och med blivit till utställning i Piteå!
Idag finns det en egen galleria på mickesfigurer.se där de uppdateras varje vecka. De finns naturligtvis också att köpa som vykort, tavlor, tröjor och en bok.
Lyssna på intervjun i sveriges radio eller se när SVT sände från mitt kontor 🙂

Fredsugglan

Fredsugglan är en vacker tavla som ni kan hänga upp i klassrummet eller hemma på väggen. I varje tavla finns 99 stycken unika QR-koder som ni enkelt kan scanna in med en smartphone eller läsplatta. Så fort ni gjort detta dyker det upp ett litet uppdrag att förverkliga. Ett litet uppdrag för att sprida glädje men som också passar perfekt in i skolans läroplan, LGR11, gällande värdegrundsarbete, projektkunskap och samarbete. Fredsugglan är ett samarbete mellan Micke Gunnarssons Barnatro AB, Svensk Talteknologi och MAIQEN. Besök Fredsugglans egna sida eller ta dig till shoppen.

MVG Till Alla

MVG till varenda unge!
I min mission att låta varenda unge veta att hen är MVG från början, att inget betyg i världen kan bestämma värdet på någon, så har jag delat ut tusentals knappar till elever runt om i vårt avlånga land. Jag har sedan utvecklat de så att de blivit olika ”BOOST” knappar kopplade till mina föreläsningar. Dessa knappar har sedan blivit populära för föräldrar att dela ut och för lärare att ge elever. För varje köpt knapp i butiken så skänker jag tio stycken till varenda unge jag möter 🙂

Fredsuppdraget

Fredsuppdraget startades 1:a Januari 2012.
Idén var enkel. Micke lanserade ett nytt uppdrag varje dag 07.00 under hela 2012 med syfte att, som han själv säger, hålla sig vaken.
Ett litet uppdrag som kan genomföras under dagen, detta för att skapa lite mer fred i sig själv. En slags gratis ”personlig utvecklings kurs” på ett år med syfte att förändra världen. Projektet fick stort genomslagskraft i landet då riksmedia skrev om det, P3 kallade Micke för den ”Hemliga Kärleksgerillan” och han blev utnämnd till årets uppstickare av tidningen Shortcut. Flera skolor i landet hakade på och en fredsrörelse var ett litet faktum.

”Om jag sluter fred, får vi fred”

#OKMEDKEPS

I min mission att låta varje människa vara sitt unika jag så har jag länge missionerat kring barns rätt att ha keps eller annan huvudbonad på sig i skolan. Jag tryckte under en tid upp kepsar som jag både delade ut och sålde med hashtaggen #OKMEDKEPS Klicka här för att komma till vad google säger om projektet!
(Vi funderar just nu på att ta in flera kepsar igen i vår shop, men inget beslut är taget:)

Knep & knåp

Här kommer några smarta länkar till saker jag utvecklat gällande relationer och lärande!

Matte på zoo (En mattesaga för barn)
Spöktåget (Mattesaga för barn)
Matteberget (Matte övning för barn)
Reality Check (Övning för barn och vuxna gällande relationen de emellan.)

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.