Välkomna till mina öppna föreläsningar ht 2019!

Här kan ni följa vilka föreläsningar med Micke Gunnarsson som just nu är öppna för allmänheten. Klicka på länkarna för att veta mera, om eventuella priser, datum, biljetter etc. Vissa är arrangerade av oss själva men andra genom externa arrangörer. (Listan uppdateras kontinuerligt.)

10/10 – Olofström – Psykiatriveckan i Blekinge
Tid: 18.00-19.30
Plats: Aulan på Högavång högstadieskola /gymnasium,
Jämshögsvägen 3, Olofström
Mer info: Klicka här!

22/10 – Markaryds kommun – Kvällsföreläsning
Klicka här för mer information.
Här kan ni se en liten teaser från mig:-)

24/10 – Ullahills magasin – Västra Virestad/Trelleborg – 19.00 – 21.00
Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli.
En föreläsning där vi talar om mötet med våra barn i en föränderlig tid. Vi talar om gränser, självkänsla och inre ledarskap. Om hur våra liv blir allt mer digitala och hur vi kan stärka relationerna till våra barn snarare än att skapa konflikter och än mer tjat. Stäng av datorn, maten är klar!!!
Mer info här.

29/10 – Luleå Kommun , Lärkans Aula, 18.30 – 20.30, Gratis!
En gratisföreläsning riktad till föräldrar och människor som jobbar och verkar med barn, ex förskola och skola.
Föreläsningen kommer fokusera på mötet med oss själva och våra barn. Vi kommer tala om självkänsla, prestation och stress. Hur vi kan stärka relationerna till våra barn i en tid av förändring. En tid där digitaliseringen sätter sin prägel men även jakten på den yttre lyckan.
Mer info här!

7/11 – Tidaholm – Kvällsföreläsning
”I mötet med dig mötte jag mig” – en inspirerande helkväll med Micke Gunnarsson som fokuserar på mötet med oss själva och våra barn.
Mer info här!

12/11 – Trosa – Kvällsföreläsning, Skärborgarnas hus
En gratisföreläsning riktad till föräldrar och människor som jobbar och verkar med barn, ex förskola och skola. Föreläsningen kommer fokusera på mötet med oss själva och våra barn. Hur vi kan stärka relationerna till våra barn i en tid av förändring. En tid där digitaliseringen sätter sin prägel men även jakten på den yttre lyckan.
Mer info och bokning här!

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.