Publik: Ungdomar / Elever

”Vår bästa tid är nu!”
1 timmes galen inspiration och boost! Vi talar om självkänsla, prestation, skola, , mobbing, internet och kärleken till livet i stort och smått.

Föreläsning för unga vuxna om entreprenörskap och arbetslöshet.
En föreläsning med fokus på självledarskap, entreprenörskap och fokus på att Vägra Vara Arbetslös!

Workshop – från arbetslös till företagsam!
Vi jobbar praktiskt med att gå från idé till verklighet. Vi utmanar våra gränser och funderar på om man någonsin kan vara arbetslös egentligen?

Publik: Pedagoger / Lärare

”Barnen kommer till oss från framtiden.”
Anpassar vi systemet efter våra barn eller anpassar vi våra barn efter systemet?
Vi talar om likavärde, relationsbyggande, prestation och hur inget längre är sig likt och kommer heller aldrig att bli.

När internet inte längre handlar om tekniken utan om ett liv.
Våra barn och unga verkar växa upp med 1:or och 0:or i navelsträngen. De lär sig att starta en ”padda” innan de lär sig att gå.

Workshop – konsten att lära sig cykla
Under en halvdag arbetar vi utifrån vår roll som ledare att se hur vi stöttar varandra i förändring. Vi jobbar med inspiration, kommunikation och eget ansvar.

Publik: Föräldrar / Vuxna

Föreläsningar för föräldrar & vuxna

”Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli.”
Under 60-120 minuter tar jag föräldrar på en upplevelserik föreställning/föreläsning bland skratt och tårar. Vi blandar mötet med barnen med mötet av idag. En tid bland ettor och nollor, men också i en tid av allt högre krav och prestation.

Beroende på era behov så kan jag skräddarsy. Exempelvis kanske ni önskar mer om det digitala, kanske mer gällande relationer, självkänsla etc.

Näringsliv / Offentlig Sektor

”Får jag ta med mig mitt liv till jobbet?”
Idag vet vi hur arbetsliv och privatliv är helt beroende av varandra. En lycklig människa skapar lyckliga resultat, både för sig själv och för sin arbetsplats.

Dagens barn, morgondagens arbetskamrater? Hur lockar vi dom?
Jag bjuder på en smått galen inspirationsföreläsning om mötet med oss själva och våra unga i en tid av förändring. Tekniken i all ära men vad händer med oss?

Sluta sälj och få kunder att köpa!
Vi fokuserar på Internet och hur vi kan stärka vårt arbete via sociala medier. Jag bjuder på mina erfarenheter och kunskaper jag samlat på mig de senaste 20 åren. Detta kan ske i form av föreläsning eller mer som en workshop.

 

Konferencier / Moderator

Om du är ute efter en annorlunda upplevelse och samtidigt få din publik att känna sig avslappnad och redo för att skratta!

EN HALVDAG MED MICKE & LOU!

Barn av vår tid!

Boka en unik halvdag med Micke Gunnarsson & Lou Rossling!

Vill ni förgylla en halvdag med två talare från olika generationer men med samma brinnande hjärta för våra barn? Då lovar jag att ni kommer att bli nöjda med Micke Gunnarsson & Lou Rossling!

Presentationsmaterial

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.