”Får jag ta med mig mitt liv till jobbet?”
Idag vet vi hur arbetsliv och privatliv är helt beroende av varandra. En lycklig människa skapar lyckliga resultat, både för sig själv och för sin arbetsplats. Jag kommer under denna föreläsning låta er åka berg och dalbana mellan just det privata och det arbetsrelaterade, jag vill provocera er med att säga att det är livsfarligt att krympa sig till en VD, en förvaltningschef, en säljansvarig , PR-chef…ni är så mycket mer. Hur vår rädsla kan slå knut på oss och hindra oss att utvecklas. Hur meningslöshet kring sitt arbete leder till meningslösa resultat. Vi kommer att testa vår förmåga till kreativitet och problemlösning. När jag är klar med min föreläsning tillsammans med er vill jag att ni ska känna att denna stund gav lika mycket för er på arbetsplatsen som i era hem. Jag vill att ni ska ha skrattat er fördärvade men samtidigt berörts till tårar. Jag vill att ni ska känna. Möt er själva en stund.

Dagens barn, morgondagens arbetskamrater? Hur lockar vi dom?
Jag bjuder på en smått galen inspirationsföreläsning om mötet med oss själva och våra unga i en tid av förändring. Tekniken i all ära men vad händer med oss, vilka utmaningar stundar och hur möter vi våra barn när de inte längre svarar på våra frågor. Vad bör vi tänka på om vi ska kunna attrahera morgondagens arbetskraft redan nu?

Sluta sälj och få kunder att köpa!
En inspirationsföreläsning där jag bjuder på mina dryga 20 års erfarenhet och tankar kring internet och sociala medier. Varför ni ska sluta sälja, sluta med snabbisar och hur nätet är det nya analoga. Denna föreläsning kan även kombineras med praktiska utbildningar kopplade till verktyg så som Instagram, Facebook, Periscope, Youtube, Google Apps…etc

Övrigt
Beroende på era behov så kan jag skräddarsy. Exempelvis kanske ni önskar mer om det digitala, kanske mer gällande relationer, kreativitet, arbetsglädje, vi-känsla etc.

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.