Pedagoger/Lärare

”För er som söker en föreläsning som inspirerar och berör på djupet. Där det handlar om relationer, bemötande, självkänsla men också mötet med det nya lärandet, Internet och barnen som kommer till oss från framtiden. En injektionskick som gör att vi längtar till nästa möte med våra barn!”

”Barnen kommer till oss från framtiden.”
Anpassar vi systemet efter våra barn eller anpassar vi våra barn efter systemet?
Jag vill under min föreläsning ta oss pedagoger på en resa i barnens värld. Om likavärde, relationsbyggande och hur inget är sig likt.

Vad vet vi egentligen om framtiden, finns den överhuvudtaget?

Entreprenörskap…ett fint ord…men i praktiken då? Vi vet att vi alla vill väl men är risken ibland att vi slumrar till i vår vana att göra som vi brukar. Och så det här med det digitala, mobiler, internet…hur kan vi möta detta i vår vardag…lever våra barn i en annan värld eller är vi i samma? Mängder av skratt men även kanske tårar lär det bli under denna stund med mig. Jag vill få dig att känna!

När Internet inte längre handlar om teknik.
Våra barn och unga verkar växa upp med 1:or och 0:or i navelsträngen. De lär sig att starta en ”padda” innan de lär sig att gå. Och vart ska de gå? Rapporter menar att när våra barn är vuxna och säger hej till arbetsmarknaden 2040 så finns bara hälften av de jobb vi har idag kvar!
Hur stöttar vi våra barn 2016 då vi menar att det är hemskt att se de sitta där vid datorerna?

Att de verkar slösa bort sina liv, hur mobilen stör skolan och sedan ge de en klapp på axeln när de står redo för världen och säger:

– Det var bättre förr!

Så hur bra säljare är vi av framtiden?
Hur förhåller vi oss till våra barn 2016?
Hur möter vi saker som Periscope, Snapchat och andra fenomen.

Workshop – konsten att lära sig cykla
Under en halvdag arbetar vi utifrån vår roll som ledare att se hur vi stöttar varandra i förändring. Denna workshop kan även genomföras i arbetslag där vi känner behov av att komma varandra närmre och även se över hur vi jobbar med inspiration, kommunikation och eget ansvar.

I samtal med er planeras dagen efter era behov.


Övrigt

Beroende på era behov så kan jag skräddarsy. Exempelvis kanske ni önskar mer om det digitala, kanske mer gällande relationer, självkänsla etc.

Nyfiken på vad andra säger om Mickes föreläsningar, klicka här!

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.