Publik: Ungdomar & Elever

Ungdomar/Elever/Studenter 13-25 år.

”Vår bästa tid är nu!”
Här handlar det om att på 60 min ge de unga en ordentlig boost i livet. Vi snackar om prestation och självkänsla. Vi funderar kring livet som alltid pågår här och nu. Hur tar vi hand om oss själva och varandra. Hur kan man tänka i ett samhälle som förändras i rasande fart. Ska vi bli duktiga på att gå i skolan eller ska vi bli duktiga på att leva?
En viktig del är även livet med det digitala. Hur kan man tänka kring internet och alla de nya möjligheter men även hot som dyker upp. Min timme blir garanterat en skrattupplevelse och där eleverna får sms:a i realtid. Kanske slår er skola rekordet på 497 sms efter min föreläsning?

Föreläsning för vuxna unga om entreprenörskap och arbetslöshet.
”Vaddå arbetslös?!”
En föreläsning som handlar om självkänsla och synen på oss själva som unga vuxna.
Hur kan man tänka då man har mycket fritid, den tid då samhället valt att kalla oss arbetslösa? Hur kan vi gå från passiv till aktiv på vägen till annorlunda försörjning.
Denna stund hjälper unga att vidga sitt ”tänk” om sig själva och all den tid de råder över i sina liv.

Workshop – från arbetslös till företagsam!
Under en dag möter jag ungdomar och låter de vara med på en annorlunda resa. Vi talar om vad är egentligen ett arbete. Vi utmanar våra komfortzoner och vi gör ”på riktigt”. Ungdomarna får en snabb grund i hur man tar idéer till verklighet och hur att genom göra på riktigt få upptäcka nya sidor och möjligheter i sig själva.

Dessa föreläsningar riktar sig till unga generellt, men i många fall har det handlat om unga utanför arbetsmarknaden.

Övrigt
Beroende på era behov så kan jag skräddarsy. Exempelvis kanske ni önskar mer om det digitala, kanske mer gällande relationer, självkänsla etc.

FÖR BOKNING OCH KONTAKTKontaktuppgifter

MICKE GUNNARSSON.